Canlar Birahanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Canlar Birahanesi Burdur

Canlar Birahanesi, Burdur şehrinde birbirinden lezzetli yerli ve yabancı biraları müşterilerine sunan bir mekan olarak hizmet vermektedir. İşletme, 2010 yılında açılmış olup, şehrin en popüler mekanlarından biri haline gelmiştir.

Tarihçe

Canlar Birahanesi, bir aile işletmesi olarak kurulmuş olup, yıllar içinde kalitesinden ödün vermeden hizmet vermeye devam etmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her geçen gün daha da büyümektedir.

Fiyat Politikası

  • Biralar uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Menüdeki diğer içecek ve atıştırmalıklar da ekonomik fiyatlarla müşterilere sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş bir bira çeşitliliğine sahip olması.
  • Canlı müzik etkinlikleri düzenlemesi.
  • Keyifli ve samimi bir atmosfere sahip olması.
Canlar Birahanesi, lezzetli biraları, uygun fiyatları ve eğlenceli atmosferi ile Burdur'da tercih edilmesi gereken bir mekandır. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Burdur Merkez Canlar Birahanesi Yorumlar - 1

user239285

Burdur Canlar Birahanesi Bar oldukça keyifli bir mekan. Atmosferi çok samimi ve sıcak. Çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü. Biraları da oldukça lezzetli. Canlı müzik etkinlikleri de sık sık düzenleniyor. Kesinlikle gidilmesi gereken bir mekan.

9 Temmuz 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Burdur Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı