BOLTECH ASANSÖR & DOĞALGAZ BOLU

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

BOLTECH ASANSÖR & DOĞALGAZ BOLU

BOLTECH ASANSÖR & DOĞALGAZ BOLU, Bolu şehrinde asansör ve doğalgaz hizmetleri sunan bir kuruluştur. Şehirdeki en güvenilir ve kaliteli hizmetleri sunmayı hedefleyen bir firma olarak, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Tarihçe

BOLTECH ASANSÖR & DOĞALGAZ BOLU, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana sektördeki tecrübesi ve uzman kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

İşletmemiz, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Her bütçeye uygun çözümler sunarak müşteri memnuniyetini sağlamayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Kaliteli ve güvenilir hizmetler
  • Uygun fiyat politikası
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
BOLTECH ASANSÖR & DOĞALGAZ BOLU, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini geliştirmekte ve yenilikleri takip etmektedir. Güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez BOLTECH ASANSÖR & DOĞALGAZ BOLU Yorumlar - 1

user238647

Bolu BOLTECH ASANSÖR & DOĞALGAZ BOLU, hem asansör hem de doğalgaz konusunda hizmet veren bir firma olarak oldukça güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Müşteri memnuniyetine önem veren bir firma olduklarını gözlemledim. İlgili ve profesyonel bir ekipleri var. Bu nedenle tercih edilebilecek bir firma olduklarını düşünüyorum. Puan : 4

8 Temmuz 2024
Merve Nur Çetin

Merve Nur Çetin

Apartmanimizin asansörü BOLTECH firması tarafından yapılmış.Her ay düzenli olarak bakımlarını yapmaları çok önemli , her bakım sonrası takmış oldukları koku da ayrıca çok kaliteli …İşlerine bu kadar özen gösteren başka bir firma görmedim bu zamana kadar …Ayrıca çalışmış olduğum hastanenin de bakımını bu firma yeni üstlenmiş. bu firma geldikten sonra artik hastane de ki asansörler daha aktif ve güzel çalışıyor.Arıza tespitinde hemen müdahale edip hızlıca düzeltiyorlar . O da ayrıca 5 yıldız vermem de büyük avantaj .Bu firma işini layigiyla yapıyor .Gözünüz kapalı bakımlarınızı emanet edebilirsiniz …Kendilerine teşekkür ederiz…

2023:09:22 18:50:18
serkan yavuz

serkan yavuz

HUZUR APARTMANI YÖNETİCİYİM..UZUN SÜRE APARTMANIN ASANSÖRÜNE BAKAN FİRMA İLE PROBLEMLER YAŞIYORDUK.. HİDAYET VE ORHAN BEYLE TANIŞTIK..BİNAMIZIN KRONİK PROBLEMLİ ASANSÖRÜNÜ ÇÖZÜME KAVUŞTURDULAR..ARKADAŞLAR KONULARINDA UZMAN İYİ BİR KADRO İLE ÇALIŞIYORLAR..KENDİLERİNİ HEM TEBRİK EDER HEM DE İŞLERİNE BU DENLİ ÖZEN GÖSTERMELERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM..ASANSÖR KONUSUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURMUŞ BİR YÖNETİCİ OLARAK, BU ZAMANA KADAR BOLTECH ASANSÖR FİRMASI İLE DE TANIŞMAMIŞ OLMANIN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞAMAKTAYIM..GÖZÜNÜZ KAPALI BU FİRMA İLE ANLAŞMA İMZALAYIP, ASANSÖRÜNÜZÜ EMANET EDEBİLİRSİNİZ..

2023:11:16 10:23:39
Yahya Türker

Yahya Türker

2020 yılında oturduğumuz binamıza asansör yaptırmak için arayışa girmiştik, bir çok asansör firmasıyla görüştük ama öncelikle kafamıza yatan, daha sonra bütçemize uygun bir iş yapacak birilerini bir türlü bulamamıştık. Aslında farkındaydık kaliteyi ucuza alamayacağımızın ama daha sonra tavsiye üzerine Boltech asansör firması sahibi genç, pırıl pırıl iki ortak olan ikisi de Makine Mühendisi Orhan ve Hidayet beylerle tanıştık, ilk başta yaşları genç olmaları apartmanımızda bulunan sakinlerden bazılarını tedirgin etse de onların güler yüzlü ve samimi muhabbeti onları tercih etmemizde büyük etken oldu. Daha sonra ki aşamada da asansörümüzü bize taahhüt ettikleri süreden daha kısa sürede teslim etmeleri de ekstra mutlu etti. Verdikleri kaliteli ve ekonomik hizmetten ötürü kendilerine ve tüm çalışanlarına kısacası BOLTECH ASANSÖR ailesine Zümrüt apartmanı olarak tekrar teşekkür ediyoruz.

2022:11:16 22:13:08
zafer yaşar

zafer yaşar

Oturtuğumuz binanın asasnsör bakım ve onarım işini Boltech Asansör e verdik. Bakımlar her ay düzenli olarak zamanında yapılıyor asansörümüzdeki arızalar da giderildi. Hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti çok iyi. Asansörünüzü gönül rahatlığıyla teslim edebilirsiniz.

2022:11:14 09:20:05
Elif Yaşar

Elif Yaşar

Oturduğum binanın asansörünü yaptırdım onların tavsiyesi üzerine herşey dahil anlaştık asansör, inşaat,elektirik vb. hiçbir şey ile uğraşmadan asansörümüz teslim edildi. Bolu'nun en güvenilir firması.

2022:11:14 09:08:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi 08:30–18:00
  • Pazar Kapalı

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı