Kamil Koç (Cici Taksi)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Kamil Koç (Cici Taksi) Bolu

Kamil Koç (Cici Taksi), Bolu şehrinde hizmet veren bir taksi şirketidir. Şehir içi ve şehirler arası transfer hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Kamil Koç (Cici Taksi), 1990 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır Bolu halkına güvenilir ve konforlu taşımacılık hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Kamil Koç (Cici Taksi), müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlar, mesafe ve hizmet türüne göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Konforlu ve temiz araçlar
  • Deneyimli ve güler yüzlü şoförler
  • 24 saat hizmet
  • Şehir içi ve şehirler arası transfer imkanı
Kamil Koç (Cici Taksi), güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir. Konforlu araçları ve deneyimli personeli ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Kamil Koç (Cici Taksi) Yorumlar - 1

user238102

Bolu Kamil Koç (Cici Taksi) Seyahat Acentası oldukça güvenilir ve kaliteli bir hizmet sunuyor. Personelleri son derece ilgili ve yardımsever. Araçlar temiz ve konforlu. Seyahat esnasında herhangi bir sorun yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Temmuz 2024
Ugur Yorulmaz

Ugur Yorulmaz

Yerler paspas yapılmış diye yolcularını dışarıda kar altında bekleten ve böyle bir işletmeye yakışmayan gereksiz agresif bir müşteri temsilcisi siZi burda bekliyor

2022:03:10 14:28:19
Umut Umut

Umut Umut

Kamil koç firması hiç iyi değil otobüs soğuk klimayı kapatmısınız dedim şoför beğenmiyorsan binme diyor bedavamı biniyoruz bir daha asla bu firmayla gitmem önce konuşmasını öğrensinler

2021:07:08 15:53:49
Bugi Veyron

Bugi Veyron

Ne zaman gitsek, özellikle geceleri hiç kimseler olmuyor ne taksi ne de bilet yazihanesinde

2022:07:12 19:02:51
Murat Altuntas

Murat Altuntas

Güzel

2023:09:17 17:14:37
Kadir Aktaran

Kadir Aktaran

Hızlı iletişim

2021:10:18 05:33:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı