Sigorta Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Sigorta Taksi Bolu

Sigorta Taksi, Bolu şehrinde hizmet veren bir taksi şirketidir. Şehir içi ve şehirler arası seyahatlerde güvenilir ve konforlu bir ulaşım imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Sigorta Taksi, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır sektörde hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, profesyonel ve deneyimli şoförleri ile güvenli bir yolculuk deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun ve rekabetçi fiyatlar
  • Net ve şeffaf ücretlendirme
  • Ödeme kolaylıkları

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet
  • İleri düzeyde güvenlik önlemleri
  • Temiz ve konforlu araçlar
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
Sigorta Taksi, müşterilerine güvenilir ve kaliteli bir ulaşım deneyimi sunmaktadır. Profesyonel şoförleri ve geniş araç filosu ile her türlü ihtiyaca cevap veren firma, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Sigorta Taksi'yi tercih etmek, güvenli ve konforlu bir yolculuk için en doğru seçim olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Sigorta Taksi Yorumlar - 1

user237710

Bolu Sigorta Taksi Taksi Durağı oldukça güvenilir ve hızlı bir hizmet sunuyor. Araçları temiz ve konforlu, şoförleri ise güler yüzlü ve profesyonel. Her zaman zamanında ve güvenli bir şekilde hedefinize ulaşmanızı sağlıyorlar. Kesinlikle tercih edilesi bir taksi durağı.

7 Temmuz 2024
Berkay Bilgin

Berkay Bilgin

Ne zaman arasam taksi yok durağa gidiyorum kapıda taksi içerde insan yok Boluda bir numara merkez taksi.

2023:12:29 20:30:15
Fatih Tarcan

Fatih Tarcan

Tüm şoförlerini tanıdığımız yıllardır hizmet aldığımız bir durak. Güvenle yolculuk ediyoruz tavsiye ederiz.

2022:11:19 16:53:54
Emre AFACAN

Emre AFACAN

Paran varsa hizmet var. Devamlı kullandığım taksiye birgün param yoktu. Aradım eşimi hastaneye birakiverin işten çıkınca paranı bırakalım dedim. Olmaz dediler. Bu kadar esnaflar.

2019:06:06 08:12:21
Ajans BEGA

Ajans BEGA

Berbat bir hizmet anlatıyisi kendi keyfinin istediği yerden aliyor taksinin ayağına siz gidiyorsunuz bir dayak yemediğimiz kaldi bir daha asla aramam

2021:09:15 16:28:53
Bayram KURU

Bayram KURU

Ulaşımda hemen yardımcı olunuyor ve güler yüzlü karşılanıyorsunuz

2022:02:15 05:43:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı