Baysal Taksi – BOLU / 0374 213 65 85

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Baysal Taksi - BOLU

Baysal Taksi, Bolu şehrinde hizmet veren bir taksi firmasıdır. 1998 yılında kurulan firma, şehir içi ve şehirlerarası taksi hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Baysal Taksi, 1998 yılında Bolu'da kurulmuş olup, uzun yıllardır güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Baysal Taksi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlar, mesafe ve hizmet türüne göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Profesyonel ve deneyimli şoförler
  • 24 saat hizmet
  • Şehir içi ve şehirlerarası taksi hizmeti
Baysal Taksi, müşterilerine güvenilir ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunmaktadır. Profesyonel şoförlerimiz ve geniş araç filomuz ile her zaman hizmetinizdeyiz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Baysal Taksi – BOLU / 0374 213 65 85 Yorumlar - 1

user237644

Bolu Baysal Taksi gerçekten güvenilir ve hızlı bir hizmet sunuyor. Araçları temiz ve konforlu. Şoförler de oldukça kibar ve yardımsever. Her zaman tercih ettiğim taksi durağıdır.

7 Temmuz 2024
Seyda Temel

Seyda Temel

Otogara gitmek için çağırdık keşke çağırmaz olaydık. Otogara geldik bagaj kapağı açılmıyor oysaki o arabada daha öncesinde de varmış o sorun. Valizleri alamadığımız için annem otobüsü kaçırdı. Başka bilet almak zorunda kaldık. Onlar yüzünden olan mağduriyetimiz karşılanmadığı gibi durakta telefonlara cevap veren beyfendiden azar işittik. Şoför valizleri getirince zararımızın karşılanmasını istiyoruz dedik pişkin pişkin bagajı açtırmaya 200 tl verdim size vereceğim para helal olmaz dedi. Bende onlar yüzünden yaşadığım stresi harcadğım parayı ve vakti helal etmiyorum

2023:08:17 22:51:01
İsmail Kerten

İsmail Kerten

Hizmet güzel ilgi güzel fakat araç sayısı az galiba yağmurlu havalarda tedirgin oldum ama otogara yetiştirme gayretlerinden dolayı gönülden teşekkür ediyorum.Yıllardır taksi kullanırım diğer duraklarda bu ilgi yok araç yok deyip kapatıyorlar oysa baysal durağı telefonuma geri dönüp bilgi bile verdiler.

2023:04:06 06:27:40
Batuhan Kahveci

Batuhan Kahveci

Mükemmel ilgi mükemmel konfor boluda tek marka.

2023:10:03 14:48:22
Seyfi Özdemir

Seyfi Özdemir

Mahallemizin taksi durağı,ne zaman arasam hemen bir taksi geliyor,çok memnunum,Taksi'ci,arkadaşlara teşekkürler.

2023:06:07 09:56:32
Serdar Merdar

Serdar Merdar

hep sarı taksiler hem favori renkleri sarı

2023:10:25 11:39:37

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı