Bolu Ticaret Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Bolu Ticaret Taksi

Bolu Ticaret Taksi, Bolu şehrinde hizmet veren bir ticari taksi şirketidir. Şehir içi ve şehirler arası seyahatlerde müşterilerine güvenli ve konforlu bir taşımacılık hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Bolu Ticaret Taksi, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır sektörde hizmet vermektedir. Deneyimli ve profesyonel şoförleri ile müşterilerine kaliteli bir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Bolu Ticaret Taksi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Sabit fiyatlarla çalışan şirket, müşterilerine her zaman adil ve şeffaf bir fiyat politikası uygular.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve güler yüzlü şoförler
  • Konforlu ve temiz araçlar
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • 24 saat hizmet verme
Bolu Ticaret Taksi, müşterilerine güvenli ve konforlu bir taşımacılık deneyimi sunarak tercih edilmesi gereken bir taksi şirketidir. Profesyonel hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Bolu Ticaret Taksi Yorumlar - 1

user237544

Bolu Ticaret Taksi Taksi Durağı oldukça güvenilir ve hızlı bir hizmet sunuyor. Araçlar temiz ve konforlu, şoförler ise güler yüzlü ve profesyonel. Her zaman zamanında ve güvenli bir şekilde istediğim yere ulaşmamı sağlıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

7 Temmuz 2024
Ticaret Taksi Emre Benek

Ticaret Taksi Emre Benek

En iyi hizmet kalitesi için varız

2023:09:09 23:55:43
Sezgin Kanlı

Sezgin Kanlı

Teşekkür ederim

2023:09:10 19:33:18
Ayse Cetin

Ayse Cetin

Teşekkürler

2023:09:10 21:31:18
Ahmet Aldemir

Ahmet Aldemir

Teşekkürler

2023:09:10 18:25:47
Fatih Guven

Fatih Guven

Hizmetten memnunuz teşekkürler

2023:09:10 18:27:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı