Cici Taksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Bolu Cici Taksi

Bolu Cici Taksi, Bolu şehrinde hizmet veren güvenilir ve konforlu bir taksi firmasıdır. 1995 yılında kurulan firma, yılların verdiği deneyim ve tecrübe ile müşterilerine kaliteli bir hizmet sunmaktadır.

Hizmetlerimiz

  • Havalimanı transferleri
  • Şehir içi ve şehirler arası taksi hizmetleri
  • Özel gün ve etkinliklerde VIP taksi hizmeti

Fiyat politikamız müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Uygun fiyatlarımız ve kaliteli hizmet anlayışımız ile müşterilerimize en iyi deneyimi sunmayı hedefliyoruz.

Müşteri Hedef Kitlesi

Bolu Cici Taksi, her türlü müşteri ihtiyacına cevap verebilecek geniş bir hizmet yelpazesine sahiptir. Bireysel müşterilerden iş seyahatlerine, turist gruplarından özel etkinliklere kadar her türlü müşteriye hizmet sunmaktayız.

Farklılıklarımız

  • Kaliteli ve konforlu araçlar
  • Deneyimli ve güler yüzlü şoförler
  • 24 saat hizmet
Bolu Cici Taksi, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilen bir taksi firmasıdır. Siz de seyahatlerinizde konfor ve güven arıyorsanız, bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Cici Taksi Yorumlar - 1

user237524

Bolu Cici Taksi Taksi Durağı oldukça güvenilir ve hızlı bir hizmet sunuyor. Araçları temiz ve konforlu, şoförleri de oldukça profesyonel. Her zaman zamanında ve güvenli bir şekilde hedefinize ulaşmanızı sağlıyorlar. Kesinlikle tercih edilesi bir taksi durağı.

7 Temmuz 2024
Mesut Yazıcı

Mesut Yazıcı

Bolu'da insanların ortak buluşma noktası haline gelmiş merkezi bir yer

2023:12:09 09:38:03
Buket OĞUZ ALRAMAZANOĞLU

Buket OĞUZ ALRAMAZANOĞLU

Üstte görünmesi için 5 yıldız verdim. Allah bu zihniyete rizik nasip etmesin. Arıyorum nereye gitceksin diyip mesafeyi heralde kısa bulduğu için sen ordan taksi çağır diyor. Benim mahallemde durakları olduğu halde. Tüm çalışanları genelleme istemiyorum ama bunu söyleyene bu zihniyette olana Allah müşteri beklersin de bulamasın ınsallah 3 yaşında kizimla soğukta kaldık. Şikayet edeceğim diyince de edersen et diyor edeceğim ki belki başkasına magduriyet yaşanmasını engellerim

2023:03:15 06:12:48
Atiksoftware Corporation

Atiksoftware Corporation

Yıllardır Bolu'da ulasimi taksi ile yapiyorum. Büyük çoğunlukta bu duraktan taksi çağırdım. Gördüğüm kadarıyla hepsi güler yüzlü güzel insanlar. Güvenilir ve musteri memnuniyetine önem verdiklerini düşünüyorum. Yardımları ve samimiyetleri için hepsine teşekkür ediyorum.

2023:05:02 08:37:57
Zeynel Çiftsüren

Zeynel Çiftsüren

Güzel bir yer, her aradığımda 10 - 15 dk içerisinde geliyorlar, yardımcı oluyorlar, şoförler iyi insanlar yani pek öve bileceğim bir yanı yok ama normal bir taxi ciden daha üst seviye bir yer

2020:01:14 12:37:42
Beyaz turuncu

Beyaz turuncu

D 400 üzerinde şehirler arası otobüslerin durak olarak durdukları yerde bulunuyor. Güleryüzlü, kibar ve saygılı davranışları nedeniyle tercih ediyorum.

2022:02:26 20:02:41

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı