BOLU KENT TAKSİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Bolu Kent Taksi

Bolu Kent Taksi, Bolu şehrinde hizmet veren bir taksi firmasıdır. Şehir içi ve şehirler arası taksi hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Bolu Kent Taksi, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun ve sabit fiyatlar
  • Şeffaf ücretlendirme
  • Ödeme seçenekleri

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet
  • Kaliteli ve konforlu araçlar
  • Deneyimli ve güler yüzlü şoförler
  • Güvenilir ve hızlı servis
Bolu Kent Taksi, müşterilerine güvenilir ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunmaktadır. Uygun fiyatları ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilen bir taksi firmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu BOLU KENT TAKSİ Yorumlar - 1

user237514

Bolu Kent Taksi Durağı oldukça temiz ve düzenli bir taksi durağı. Araçlarının bakımlı ve konforlu olması da tercih sebeplerimden biri. Ayrıca şoförlerin kibar ve yardımsever olmaları da memnuniyetimi arttırıyor. Ancak bazen beklemek zorunda kalabiliyorum, bu durumda hizmet hızlarını biraz daha arttırmaları iyi olabilir. Genel olarak memnunum.

7 Temmuz 2024
Serdar Merdar

Serdar Merdar

Çokiyi

2023:10:17 12:37:32
Berkay Saban

Berkay Saban

2022:12:03 11:41:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı