Seç-Al

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Seç-Al Bolu

Seç-Al, Bolu şehrinde bulunan bir alışveriş merkezidir. 2005 yılında kurulan işletme, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine alışveriş deneyimini en üst seviyede sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Seç-Al, Bolu'nun en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak 2005 yılında hizmete açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan Seç-Al, sürekli olarak yenilenen ve gelişen yapısıyla bölgenin tercih edilen alışveriş noktalarından biri olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

  • Seç-Al, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır.
  • Kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Marka çeşitliliği
  • Modern ve ferah mağaza konsepti
Seç-Al, alışveriş tutkunları için ideal bir destinasyondur. Geniş ürün yelpazesi, uygun fiyat politikası ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Seç-Al Yorumlar - 1

user236283

Bolu Seç-Al Okul, öğrencilere geniş bir eğitim imkanı sunan başarılı bir okuldur. Öğretmenlerin ilgili ve donanımlı olması, derslerin etkili bir şekilde işlenmesini sağlamaktadır. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyidir. Ancak bazı eksikliklerin giderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir eğitim kurumu olduğunu söyleyebilirim.

6 Temmuz 2024
Vural Kadıoğlu

Vural Kadıoğlu

Bayat ürünler 3lira fazla verip paketli ürünler tercih edilmeli

2023:09:20 21:24:04
Mücahid ŞAHİNKAYA

Mücahid ŞAHİNKAYA

Müşterinin tercihine hitap ediyor. Adı üzerinde kendin seçip istediğin kadar alabiliyorsun.Hizmet güzelLezzet güzel✌🏻😉

2020:06:23 08:17:26
Seyfettin Tasdemir

Seyfettin Tasdemir

Ürünlerin altındaki fiyat ile kasada fark var birde üste çıkıyorlar örneğin bu gün irmik rafta 8.90 tlKasada 11 00 tlSonuç güncelleme geldi deniliyor

2021:12:09 16:06:05
Kadir Gider

Kadir Gider

Çalışan arkadaşları tebrik etmek istiyorum, çok kibar ve güleryüzlüler. Bunun dışında ürünlerin de kalitesi ortada. Çok başarılı bir işletme.

2020:08:07 16:46:59
Ms. Zinah Mustafa

Ms. Zinah Mustafa

Harika bir dükkan, temiz, iyi organize edilmiş ve personel çok yardımsever ve nazik, ayrıca siz oradayken dükkanı takip ediyorlar ve düzenli tutuyorlar. Orada olmak ilgimi çektiİyi şanslar 🍀

2021:08:30 18:19:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı