Bolu Çorbacısı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Bolu Bolu Çorbacısı

Bolu Çorbacısı, Bolu şehrinde lezzetli ve doyurucu çorbalarıyla hizmet veren bir restorandır. İşletme, 1990 yılında Bolu'nun meşhur çorbalarını daha geniş kitlelere sunmak amacıyla kurulmuştur.

Fiyat politikası oldukça makul olan Bolu Çorbacısı'nda çeşitli çorba çeşitleri bulunmaktadır. Hem geleneksel Bolu çorbaları hem de farklı lezzetler denemek isteyenler için alternatifler mevcuttur.

  • Geleneksel Bolu çorbaları
  • Sebzeli çorbalar
  • Kremalı çorbalar
Bolu Çorbacısı'nı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Lezzetli ve sağlıklı çorbalarıyla hem doyurucu bir öğün geçirebilir hem de Bolu'nun yöresel lezzetlerini deneyimleyebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Bolu Çorbacısı Yorumlar - 1

user236019

Bolu Bolu Çorbacısı Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Çorbaları çok lezzetli ve doyurucuydu. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

5 Temmuz 2024
levent levent

levent levent

Beklentilerimin cok üstünde.çıkti.günümüze göre fiyatlatlr çok uygun.benzinlikte olmasi ilk başta kötü bir algı yaratsa da,kesinlikle çok başarıli.

2024:01:17 17:11:30
Hakan Kömürcü

Hakan Kömürcü

Böyle üstün bir lezzet ile karşılaşacağımızı bilmeden çorba içme arayışı içinde olan bir grup aç olarak :) , tüm grup üyelerinin karşılaştığı lezzet karşısında birbirlerinin gözlerinin içine baktığı efsane bir lezzet noktası.Şef hanımefendilerden oluşuyor, herşey iyi, her taraf tertemiz idi. Atmosfer bir çorbacı kodu, fazlasını istemeyin sadece yemek yiyin ve anın tadını çıkarın.

2023:02:05 20:10:01
MA81

MA81

Bol çorba çeşitleri, hızlı servis, güleryüzlü çalışanlar ve temiz ortam 👍🏻

2023:09:15 19:18:58
Talha Baser

Talha Baser

3 kişi çorba içtik 2 adette maden suyu 380 lira hesap ödedik ve neyin ne kadar olduğu hiçbir yerde yazmıyordu yeni çıkan kanunla yazması gerekiyordu

2024:01:16 09:59:22
enes Demirci

enes Demirci

8 arkadaş düzcede dedik ki kelle söğüş nerede var ? Düzce Sakarya Zonguldak da aradık bulamadık. Buranın telefonunu bulup teyit ettik varmış geliyoruz dedik. Gittik bir akaryakıt istasyonu içinde bir dükkan olmasına rağmen harika lezzeti var. Çorbayı az istememize rağmen diğer lokantaların tam kasesi geldi. Yıllardır işkembe içeriz ama enfes tadı var. 3 porsiyon da söğüş istedik hakikaten gittiğimize değdi. Fiyatsa gayet makul. Tebrik ederiz hayırlı işler dilerim. Tavsiye ederim

2023:01:31 20:19:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı