14 Çeşmi Cihan Et Lokantası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Çeşmi Cihan Et Lokantası Bolu

Çeşmi Cihan Et Lokantası, Bolu şehrinde et severler için lezzetli ve kaliteli et yemekleri sunan bir lokantadır. İşletme, misafirlerine geleneksel Türk mutfağının en özel et yemeklerini sunmaktadır.

Tarihçe

Çeşmi Cihan Et Lokantası, 2005 yılında Bolu'da açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli yemekleriyle müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır.

Fiyat Politikası

Çeşmi Cihan Et Lokantası, kaliteli et yemeklerini uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir. Menüsünde çeşitli et yemekleri bulunmakta olup, fiyatlar makul düzeydedir.

Müşteri Hedef Kitlesi

Çeşmi Cihan Et Lokantası, et yemeklerini seven herkesi ağırlamaktadır. Aileler, arkadaş grupları ve iş yemekleri için uygun bir mekandır.

İşletmenin Farklılıkları

  • Lezzetli ve taze et yemekleri
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Uygun fiyatlar
  • Şık ve konforlu ortam
Çeşmi Cihan Et Lokantası, Bolu'da et yemekleri konusunda tercih edilmesi gereken bir mekandır. Kaliteli hizmet anlayışı, lezzetli yemekleri ve uygun fiyatları ile misafirlerine keyifli bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez 14 Çeşmi Cihan Et Lokantası Yorumlar - 1

user235916

Bolu 14 Çeşmi Cihan Et Lokantası Restoran, Bolu'nun en güzel et lokantalarından biri. Yemeklerin lezzeti harika, servis hızlı ve personel çok ilgili. Özellikle ızgaraları ve kebapları çok başarılı. Atmosferi de oldukça hoş ve sıcak. Kesinlikle tavsiye ederim.

5 Temmuz 2024
Mithat ÇAĞDAŞ.

Mithat ÇAĞDAŞ.

Kadın budu köftesi muhteşem, personel çok efendi, yalnız 01 Ocak 2024 den geçerli fiyat listelerini göremedim masalarda da yazmıyordu. Çok temiz leziz yemekleri var kesinlikle tavsiye ederim.

2024:01:23 07:49:25
Dafne Şirin

Dafne Şirin

Az önce burada ilk kez yemek yedik. Ankara'dan gelmiştik. Yemekler çok lezzetliydi ama daha önemlisi çalışanlar çok nazikti. Yemeğin sonunda irmik helvası ikram ettiler. Sanırım Sinan Bey'di. Harika bir misafirperverlikti, çok teşekkür ederiz.

2024:01:12 09:46:59
ipekhan çiftliği (Raşit Ergin.)

ipekhan çiftliği (Raşit Ergin.)

Yemekler lezzetli,bolu da meşhur yerlerden birisi.atom diye bir tatlıları var muhteşem .diş ağrım olduğu için kendimi yemeklere ve menüye veremedim bidaha ki sefere inşallah,bakacaaağaz.

2024:01:21 09:20:06
Koray

Koray

Sanayi içerisinde ve adalet sarayına yakin. Paca çorbası lezzetli ancak son kaşıkların birinde kıl gördüm. Belki de bu tip esnaf lokantalarında işkembe ya da paça yememek lazım. Temizliğe özen göstermek lazım. Mantarlı köfte ile 70 TL ödedim. Disarda sigara ve çayınızı icebileceginiz yerler var. Diğer yemeklerini denemedim. Park yeri mevcut ancak bölge sanayi içinde. Buraya gelirseniz 500 m ilerdeki aile işletmesi olan hanimeli lokantasını tavsiye ederim.

2022:06:25 06:17:19
Remzi İyli

Remzi İyli

Çok lezzetli yemekleri olan bir esnaf lokantası,fiyatlarıda uygun oranda

2024:01:09 10:18:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:30–17:00
  • Salı 06:30–17:00
  • Çarşamba 06:30–17:00
  • Perşembe 06:30–17:00
  • Cuma 06:30–17:00
  • Cumartesi 06:30–17:00
  • Pazar Kapalı

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı