Bolpi Pide Tava Kebap Restoranı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Bolu Bolpi Pide Tava Kebap Restoranı

Bolu şehrinde bulunan Bolpi Pide Tava Kebap Restoranı, lezzetli pide, tava ve kebap çeşitleri ile misafirlerine enfes bir deneyim sunmaktadır.

Tarihçe

Bolpi Pide Tava Kebap Restoranı, 2005 yılında Bolu'nun merkezinde hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana kaliteli ve lezzetli yemekleriyle müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır.

Fiyat Politikası

Restoranımızda fiyatlar oldukça makul düzeydedir ve her bütçeye hitap etmektedir. Menümüzdeki çeşitlilik sayesinde herkes kendi zevkine uygun bir seçenek bulabilir.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli pide, tava ve kebap çeşitleri
  • Taze ve kaliteli malzemelerin kullanımı
  • Şık ve konforlu bir atmosfer
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Bolu Bolpi Pide Tava Kebap Restoranı, lezzetli yemekleri, kaliteli hizmeti ve şık atmosferiyle tercih edilmesi gereken bir mekandır. Misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Bolpi Pide Tava Kebap Restoranı Yorumlar - 1

user235874

Bolu Bolpi Pide Tava Kebap Restoranı, lezzetli yemekleri ve sıcak atmosferiyle beni oldukça etkiledi. Özellikle tava kebapları harikaydı, etler çok lezzetliydi. Servis hızı da oldukça iyiydi. Fiyatlar da gayet makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

5 Temmuz 2024
Yusuf DEMİRDAŞ

Yusuf DEMİRDAŞ

Mekanın mimarisindeki sorunu müşteri seçerek daha da beter hâle getiriyorlar. Cam kenarı olan masalar rezerve halinde ama gelen giden yok. Sizi direkt kolon dibine zorla oturuyorlar. Her yerde ikram olan küçük bir ezme, salata ve 2 defa süremeyeceğiniz tereyağ parayla zorla veriliyor. Siz istemeseniz bile su direkt açılıp hesaba yazılıyor. Lezzet konusuna gelince kuşbaşılı kaşarlı pide orta, lahmacun başarısız ve överek verdikleri kebap ise etten çok sebze ağırlıklı ne olduğu belirsiz bir tad. Ben günün en boş saatlerinde ailemle gittiğim bu yerde istediğim masaya oturamadım ve sürekli yemekte 3 tane servis personeli veya işletme sahibi olduğunu anlayamadığım adamların fotoğraf çekerken anlamsız tehditkar bakışlarına maruz kaldım. Tavsiye edenleri anlıyorum çünkü hayatlarında hiç dışarıda yemek yememişler belli oluyor. Çıkın biraz gezin de şu aşçılarıyla ünlü memleketimize bu tarz işletmelerin yakışmadığını görün!

2019:08:13 00:15:10
TEOMAN KABAKCI

TEOMAN KABAKCI

Mekan temiz calisanlar ilgili yemekler lezzetli fiyatlar makul.Biz iskender ve donerli pide tercih ettik iskender guzeldi ve doyurucu servisi guzel hem sosu hem tereyagi masada servis ediliyor.Donerli pideden asiri lezzet alamasamda kotu degildi denemek istedim pisman olmadim ici dolu doluydu.Gitmenizi tavsiye ederim merkezde yer aliyor otopark sorunu var gordugum kadariyla Bolu merkezinin genel sorunu.

2023:11:18 20:27:22
EldiRekTo

EldiRekTo

Lahmacun aldık yanına ne limon verildi ne bir maydanoz var 2 kişiye 1 tane salata veriliyor fiyatlar normal yerlerden yüksek tavsiye etmiyorum.

2023:12:06 17:08:27
Ra B.

Ra B.

Boluda 2 gün konakladık. 2 gün de akşam yemeği için burayı tercih ettik. İlk gittiğimizde puanlayacak olsaydım 5 verirdim ama 2. Gittiğimizde hizmet çok aksadı. Ailemle birlikte gitmiştik. 2 iskender 2 lahmacun 1 tavuk şiş bir pide ve 1 pilav üstü döner aldık. Tavuk şiş çook geç geldi o geldiğinde biz diğerlerini bitirmiştik. Lahmacun ise sürekli hatırlatmamıza rağmen kalkmak üzereyken geldi. Aslında siparişleri not alsalar bu sıkıntı olmayacak ama nedense almıyorlar 🤷 Lezzet olarak ise iskender, pilav üstü döner ve pide güzeldi. Yine boluya gitsek uğramayı düşüneceğimiz bir yer

2023:08:02 10:25:26
ilqar hasanov

ilqar hasanov

Fiyat konusunda aşırı pahalı diğer lokantalara göre arasında nereden Baksan 50-100 TL fark var hizmet desen berbat servis çok kötü ekmek getirmiş ekmek demeye bin şahit lazım kavurma aldım fiyatı çok pahalı olmasına rağmen yiyemedim et kokuyordu bozuk du et ve ayrıca mekan çok soğuk ezme eski bozuk bı kere yemeği yapacak Ustası bile yok sıradan biri yapıyor ve ayrıca kavurma kavurmayla alakası yok yapmayı bilmiyorsan Bari aç YouTube izle e insafsız tek kelimeyle rezalet sakın girmeyin hatta şikayet olup kapatılması lazım bence bu yerin

2023:04:29 09:47:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–23:00
  • Pazar 09:00–23:00

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı