Kubbealtı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Kubbealtı Bolu

Kubbealtı, Bolu şehrinde bulunan bir kafe ve restorandır. 1995 yılında açılan işletme, misafirlerine lezzetli yemekler ve keyifli bir atmosfer sunmaktadır.

Tarihçe

Kubbealtı, Bolu'nun tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtan bir mekan olarak hizmet vermektedir. Geleneksel Türk mutfağının yanı sıra dünya mutfağından da lezzetler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Kubbealtı, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir. Menüsünde çeşitli fiyat aralıklarında yemek seçenekleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Şehrin merkezi konumunda bulunması
  • Geniş ve ferah bir iç mekan
  • Taze ve organik ürünlerin kullanılması
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet anlayışı
Kubbealtı, lezzetli yemekleri, şık atmosferi ve kaliteli hizmeti ile Bolu'da tercih edilmesi gereken bir mekandır. Hem yerel halkın hem de şehri ziyaret eden turistlerin favori mekanlarından biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Kubbealtı Yorumlar - 1

user235781

Bolu Kubbealtı Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Yemekler çok lezzetliydi ve servis de oldukça hızlıydı. Atmosferi de çok hoştu, manzarası da muhteşemdi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

5 Temmuz 2024
Emre Okan Doğan

Emre Okan Doğan

Atmosfer çok güzel nostaljik bir havası var mekanın ancak çalışanlar pek güleryüzlü değil haliyle ilgi ve sipariş hızı biraz ağır lezzet harika yoğurt olayı benlik değil ben sade tercih ettim doyurucu 1 porsiyonu. WC bir tane var kadın erkek aynı temizlik 10 üzeri 7

2024:01:24 15:37:10
Fatih AKBAYIR

Fatih AKBAYIR

Gözlemeler aşırı iyi değil. Ancak Bolu'dan geçerse yolunuz işte o zmn mutlaka uğrayın derim. Her ne kadar içi küçük olsa da mekanın kendisi harika. Gastronomide inovasyon her zaman güzel her zaman kıymetli. Böyle bir ürünle karşılaşıyorsunuz. Yoğurtlu kıymalı deneyebilirsiniz. Bir tatlı bir tuzlu önerebilirim.

2023:12:23 19:16:05
Cenk AĞ

Cenk AĞ

Gözleme'ye yeni bir konsept katan güzel mekan. İlk defa boş yer bulduk ama bizden sonra yine sıra başladı. Her gözlemeyi öneririm. Ama arkasından çikolatalı tahinli cevizli karışık katmeri de deneyin derim. Ortam ilgi ve gözlemeler harika. Bolu'ya gelip buradan gözleme yemeden geçmeyin derim.

2023:11:17 19:19:07
Gofret

Gofret

Mekan çok kalabalıktı ne içeride ne de dışarıda yer yoktu, iki kişi gittik ama oturacak yer zar zor bulabildik. Çok fazla yabancı turist(!) vardı. O kadar saygısız, kaba, gürültücü ve benciller ki kendileri hariç herkesi rahatsız ettiler. Bize bu mekanın her zamanki hâli böyle denildi bunu göz önüne alarak hızlıca yemek yenilip kalkmalık bir yer. Tam porsiyon yoğurtlu kıymalı patlıcanlı gözlemeye 100 TL, mini porsiyon yoğurtlu kıymalı patatesli gözlemeye 75 TL ödedik. Üzerine yoğurt ekletmek ücretli. Servisi yavaş, bekletiliyorsunuz, nedense çalışanlar yabancı turist(!) olmayan bizlere karşı ilgisizlerdi. Çok kalabalık ve gürültülü, buna rağmen denememiş olmamak için gözlemelerinin tadına bakmaya gittik. Açıkçası bir daha gittiğimizde gündüz saatlerini tercih edeceğiz ancak o saatlerde bile yabancı turist(!) varsa kesinlikle gitmeyi düşünmüyoruz.

2023:08:05 17:29:52
fatih akgun

fatih akgun

Boluya mutlaka gidilmesi gereken bir noktaYoğurtlu Gözlemeleri efsaneMantarlı tavuklu ve patlıcan kıyma favorilerTarihi hamamın dibinde, içeride yanınizda pişiyor hazırlanıyor servis de güzel

2023:12:19 19:36:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–22:00
  • Salı 09:30–22:00
  • Çarşamba 09:30–22:00
  • Perşembe 09:30–22:00
  • Cuma 09:30–22:00
  • Cumartesi 09:30–22:00
  • Pazar 09:30–22:00

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı