Hasan Usta Restaurant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Hasan Usta Restaurant Bolu

Hasan Usta Restaurant, Bolu şehrinde lezzetli ve geleneksel Türk yemekleri sunan bir restorandır. İşletme, 1995 yılında Hasan Bey tarafından kurulmuştur ve o günden beri müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Hasan Usta Restaurant, Bolu'nun en eski restoranlarından biridir. Yıllar içinde geleneksel Türk mutfağının en iyi örneklerini sunarak müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Menü fiyatları uygun ve makuldür.
  • Öğle yemeği ve akşam yemeği seçenekleri bulunmaktadır.
  • Grup indirimleri ve özel günlerde kampanyalar düzenlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Taze ve doğal malzemelerle hazırlanan yemekler.
  • Geleneksel Türk mutfağına özgü lezzetler.
  • Şehir merkezinde kolay ulaşılabilir konum.
  • Geniş ve ferah bir iç mekan.
Hasan Usta Restaurant, lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve samimi atmosferi ile Bolu'da tercih edilmesi gereken bir mekandır. Geleneksel Türk mutfağını seven herkesi bekliyoruz!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Hasan Usta Restaurant Yorumlar - 1

user235690

Bolu Hasan Usta Restaurant Restoran gerçekten harika bir deneyimdi. Yemekler çok lezzetliydi ve servis de oldukça hızlıydı. Ortam da çok sıcak ve samimiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

5 Temmuz 2024
Cansu Erdoğan

Cansu Erdoğan

Lezzeti guzeldi , mekan hoş , ferah. Fiyatlar da makuldu

2023:08:19 09:16:17
Ali Demir

Ali Demir

İstanbul’a giderken boluya gireyim dedim ve rastgele denk geldiğim bir mekan. İyi ki denk gelmişim. Burgerleri çok iyi, çorba gerçekten çok güzel. İlgi alaka kibarlık gerçekten mükemmel. Sütlaç denemelisiniz. Ellerinize sağlık. 💯

2022:09:12 14:01:07
Nihal Etleç

Nihal Etleç

Yemeklerin lezzetleri muhteşemdi. İlgi ve samimiyetten çok memnun kaldık. Çalışanlara çook teşekkür ederiz hepsi çok ilgili. Boluda yemek yiyeceğiniz en güzel mekan olabilir. Fiyatlar çok uygundu. Bundan sonra boluda yemek için mekan aramaya gerek yok

2022:06:24 13:20:15
Ayşenur Çalım

Ayşenur Çalım

İftar yemeği için tercih ettik gayet güzel ve sıcak bir ortamdı. Siparişlerde gecikme oldu fakat iftar olduğu için gayet normal 🙏🏼

2023:04:05 19:34:43
Fatih Çolak

Fatih Çolak

Gölcük milli parkına giderken tesadüfen girdiğimiz bir restoran. Köfte güzel, ikramlar ezme, tereyağı bal, soğan ve acı biber turşusu ve bunların yanında kızarmış ekmek. Hepsi lezzetli. Piyaz zayıf, diğer salataları denemedim. Hamburger lezzetli ancak ekmeği bayattı, ekmeğe çeki düzen verilirse oda tercih edilebilir. Çocuk için az mercimek çorbası istedik, az istememize rağmen porsiyonu oldukça büyüktü ancak çok lezzetli olduğunu söyleyemem. Menü de her türlü kırmızı eti bulmanız mümkün. Menü de olanların hepsi yapılıyor mu bilmiyorum ama T bone bile var. Çalışanlar ilgili. Hijyen sıkıntısı yok. Bebek bakım odası var bu bizim çok işimize yaradı. Fiyatlar gayet makul. Tekrar gittiğimde köfte için tercih edilebilir bir yer.

2021:06:11 12:08:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı