Et Evi -Bolu Çiftliği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Et Evi - Bolu Çiftliği

Bolu Çiftliği, Bolu şehrinde bulunan bir et evi işletmesidir. 1990 yılında kurulan işletme, doğal ve sağlıklı et ürünleri sunmaktadır. Bolu'nun doğal ortamında yetiştirilen hayvanlardan elde edilen etler, hijyenik koşullarda işlenerek müşterilere sunulmaktadır.

Tarihçe

Bolu Çiftliği, 1990 yılında aile işletmesi olarak kurulmuştur. Yıllar içinde kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla bölgede tercih edilen bir marka haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Kaliteli et ürünlerini uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemekteyiz.
  • Fiyatlarımızı müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak belirlemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Doğal ve sağlıklı et ürünleri
  • Hijyenik üretim koşulları
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet
Bolu Çiftliği'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Doğal ve sağlıklı et ürünleri, uygun fiyatlar, hijyenik üretim koşulları ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla sizleri bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Et Evi -Bolu Çiftliği Yorumlar - 1

user235637

Bolu Et Evi - Bolu Çiftliği Restoran harika bir deneyim sunuyor. Yemyeşil doğanın içinde huzurlu bir atmosferde enfes et yemekleri yiyebilirsiniz. Personel güleryüzlü ve ilgili, servis hızlı ve kaliteli. Menüdeki çeşitlilik de oldukça fazla. Kesinlikle tavsiye ederim.

5 Temmuz 2024
Eyl B

Eyl B

-Tezgahtan eti ve kac gram istediginizi seciyorsunuz. Salata ve zeytinyaglilari kendiniz doldurabilir veya secip getirilmesini isteyebilirsiniz.-Tencere yemeklerinde cesit biraz daha fazla olsaydi keske ,sadece 2 cesitti. Yarim mantarli dana kavurma ustune patates eklettirdim tadi guzeldi. 85 lira yarim pors.-Yarim kilo civarinda karisik kofte istedik, kilosu 598 lira.-satir kofte ve kasarli kofte cok iyiydi, acili kofte sucuk gibi, digerleri de ortalama tekrar tercih etmem.-garsonlar ilgili, mekan genis ferah,tuvaletler temizdi.-hesap 1 tane icecekler 443 lira. Fiyatlar fotolarda.

2023:08:31 05:07:55
Faruk Okumuş

Faruk Okumuş

Fiyatları gayet uygun ancak lezzet konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. İlginç bir şekilde etler çok güzel gözükmesine rağmen lezzetleri eksikti. Mekan fena değil ancak fazla abartıldığını düşünüyorum. Bardan ve et dolabından dilediğiniz eti ve salata çeşidini alıp kendi tabağınızı oluşturuyorsunuz sonra masanıza servis ediliyor. Son olarak beyti sarma sakın almayın derim.

2023:07:12 09:39:35
mcatolye

mcatolye

Yıllar önce yediğim yerde aynı lezzeti bulmak mutluluk verici.Bolu da gönül rahatlığı ile gidip lezzetli erlerinizi seçerek Nezih ortamlarında denemenizi tavsiye ediyorum.

2023:10:20 17:52:51
Mahmut ORHAN

Mahmut ORHAN

Boluda güzel eti çok yerde yiyebilirsiniz. Burada da güzel et yedim. Ama manda kaymaklı ekmek kadayıfı çok güzeldi. Sanırım bunu her yerde yemek mümkün değil. Şehir merkezinde güzel bir işletme

2023:08:02 10:53:20
Aykut Gurel

Aykut Gurel

Kayak dönüşü yoğun bir açlıkla et yemeye gittik fakat yediğimiz hiçbir etin tadı tuzu yoktu. Sadece etler değil aldığımız zeytinyağlı mezelerde lezzetsizdi. Fiyatlar makul ama bir daha tercih edeceğim bir yer değil.

2024:01:20 19:14:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar 09:00–22:00

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı