İzzet Baysal Ortaokulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

İzzet Baysal Ortaokulu Bolu

İzzet Baysal Ortaokulu, Bolu şehrinde eğitim hizmeti veren bir okuldur. Okul, ortaokul düzeyinde eğitim sunmaktadır ve öğrencilere geniş bir müfredat ile eğitim imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

İzzet Baysal Ortaokulu, 1990 yılında kurulmuştur ve o günden bu yana binlerce öğrenciye eğitim vermiştir. Okul, köklü bir eğitim geleneğine sahip olup, öğrencilerin akademik başarılarına önem vermektedir.

Fiyat Politikası

İzzet Baysal Ortaokulu, eğitim hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmaktadır. Okul, öğrencilerin eğitim hakkından ödün vermeden, kaliteli bir eğitim alabilmeleri için çeşitli burs imkanları da sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş bir müfredat ve ders seçenekleri
  • Deneyimli ve uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik imkanlar
  • Sosyal etkinlikler ve kültürel etkinliklere katılım imkanı
İzzet Baysal Ortaokulu, öğrencilerin akademik başarılarına önem veren, köklü bir eğitim kurumudur. Kaliteli eğitim anlayışı ve geniş imkanları ile öğrencilerin geleceğe hazırlanmalarına destek olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez İzzet Baysal Ortaokulu Yorumlar - 1

user235382

Okulun fiziki koşulları oldukça iyi. Öğretmenler ilgili ve donanımlı. Öğrencilere yönelik etkinlikler düzenleniyor ve başarılı bir eğitim programı uygulanıyor. Ancak bazı sınıfların kalabalık olması dezavantajlı bir durum yaratabiliyor. Genel olarak başarılı bir okul.

5 Temmuz 2024
yaşar Cagindi

yaşar Cagindi

Şuan çocuğum bu okulda okuyor.Eğitim tam bir fiyasko koskocaman okul yapılmış ama eğitim nerdeyse yok diyebilirim.Sene başında o kadar yardımcı kitap aldırdılar ama kitaplar tertemiz duruyor ne bir ödev veriliyor nede bir gelişme var.Yani sadece okul yapılmış ve çocukların 4 senesi boşa geçecek durum böyle birde özel ders alırsa iyi olur demezler mi madem özel ders alınacaksa siz ne iş yapıyorsunuz.

2023:12:16 12:16:49
Kerem Köktekin

Kerem Köktekin

Güzel bir market yol almanın adresi detay da kesmiyoruz gibi gelir mi diilmi cevap ver yazmıcam bir yer ve yer ve market yol almanın mümkün değil mi diilmi cevap ver yazmıcam bir market yol almanın mümkün olduğunu düşünüyorum o halde bu ne ki biri adın geçince sıkışan de hocayla ara ii geceler kusura bakma da sıkıntı yok yeminle bir yer vardır ki a k ya internet ya ben cikiyom akşam burdan msj atan bir yer ve güzel bir

2018:03:02 06:52:22
Cüneyt Ağar

Cüneyt Ağar

yeni yapılmış ve konum itibariyle güzel bir okul

2022:02:21 16:31:03
Selma Kara

Selma Kara

Geleceği parlak güzel bir okul. İyi bir kadrosu olması en büyük artısı

2019:01:01 20:10:53
umut işler

umut işler

güzel ben bu okulda okuyorum

2019:06:30 18:53:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı