Keskin Nakliyat

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Keskin Nakliyat Bolu

Keskin Nakliyat, Bolu şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir nakliyat firmasıdır. 1990 yılında kurulan firma, profesyonel ve güvenilir hizmet anlayışıyla müşterilerine kaliteli taşımacılık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Keskin Nakliyat, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir. Tecrübeli ve uzman kadrosuyla her türlü taşımacılık ihtiyacını karşılamaktadır.

Hizmetler

  • Evden eve nakliyat
  • Ofis taşımacılığı
  • Şehirlerarası nakliyat
  • Depolama hizmetleri

Fiyat Politikası

Keskin Nakliyat, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Hizmetlerimiz için detaylı fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Neden Keskin Nakliyat?

Keskin Nakliyat, güvenilir ve profesyonel hizmet anlayışıyla tercih edilen bir nakliyat firmasıdır. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, eşyalarınızı güvenle taşıyor ve zamanında teslimat sağlıyoruz. Bizi tercih ettiğinizde taşımacılık sürecinizin sorunsuz ve stressiz geçeceğinden emin olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Keskin Nakliyat Yorumlar - 1

user234532

Bolu Keskin Nakliyat Taşıma Şirketi ile taşınma işlemimde çok memnun kaldım. Eşyalarımı titizlikle paketlediler ve hiçbir zarar gelmeden yeni adresime taşıdılar. Ekip çok profesyonel ve işlerini hızlı bir şekilde hallettiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Temmuz 2024
volkan harmankaya

volkan harmankaya

Sözleşme yapmadan kesinlikle iş yapmayın sözüne güven olmuyor işi alıncaya kadar iyi evi indirmeye başlayınca gerçek yüzünü görüyorsunuz eşyaların çoğu düzgün sarılmamıs beyaz esyalarda derin çizikler oluşmuş ahşap dolapların çoğu yanlış montelenmis çok pişmanım evimi bunun gibi kalitesiz bir yere tasittirdigim için

2023:12:04 10:45:21
emre argunşahin

emre argunşahin

2 kez istanbuldan Bolu arasi taşıma işlemi yaptık. Gayet memnun kaldım mobilyalar eşyalar zarar görmeden getirip kurdular kendilerine teşekkür ederim. Aldıkları ücretleri sonuna kadar hak ediyolar ellerine sağlık

2023:04:30 15:31:51
Samet Ç.

Samet Ç.

Güvenilir profesyonel ekip. Nolduğunu anlamadan eviniz taşınıyor ben beğendim ve memnun kaldım

2023:05:15 11:27:42
Tuğba Özel

Tuğba Özel

1 puan bile fazla. Dün evi topladık bugün geleceklerini söylemişlerdi.Fiyatı anlaştık, whatsap konuşmalarımız duruyor. Arıyoruz nerdesiniz diye. Biz hatırlamıyoruz sizle anlastigimizi diyorlar.Beni hamile halimle dün akşama kadar acele acele ev toplattirdiginiz için yaziklar olsun. Haftaya Çarşamba demişler sözde.İş ahlakiniz bu mu sizin, kesinlikle tavsiye etmiyorum!!!!!

2023:07:26 07:31:16
yusuf karabulut

yusuf karabulut

Sabah söylenilen saatte gelindi ve 1 buçuk saatte bütün eşyalar toplandı. Herşey sistematik bir şekilde yapıldı. Bolu'da güvenilebilecek yerli güzel birfirma. Emeklerinize sağlık çok teşekkür ederim.

2023:04:16 11:13:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı