Yüksel Nakliyat İnşaat

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Yüksel Nakliyat İnşaat Bolu

Yüksel Nakliyat İnşaat, Bolu şehrinde 20 yıldan fazla bir süredir hizmet veren köklü bir kuruluştur. Şehir içi ve şehirler arası nakliyat hizmetleri ile birlikte inşaat sektöründe de faaliyet göstermektedir.

Tarihçe

1998 yılında kurulan Yüksel Nakliyat İnşaat, başta nakliyat olmak üzere inşaat sektöründe de kendini kanıtlamış ve müşterilerine kaliteli hizmet sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Yüksel Nakliyat İnşaat, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlarımızı belirlerken şeffaf bir politika izlemekte ve ekstra masraflardan kaçınmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Modern araç filosu
  • Kaliteli malzeme kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Yüksel Nakliyat İnşaat, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Profesyonel ekibimiz ve kaliteli hizmet anlayışımız ile tercih edilme sebebimizdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Yüksel Nakliyat İnşaat Yorumlar - 1

user234530

Bolu Yüksel Nakliyat İnşaat Taşıma Şirketi oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Eşyalarımı taşırken hiçbir sorun yaşamadım ve her şey zamanında ve düzgün bir şekilde teslim edildi. Personelleri de son derece kibar ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Temmuz 2024
özgür gülen

özgür gülen

2023:11:18 13:01:06
Engin Ayrılma

Engin Ayrılma

2022:06:04 17:32:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı