Abant Şömine’s Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Abant Şömine's Otel Bolu

Abant Şömine's Otel, Bolu şehrinde doğanın içinde huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine şehir hayatının stresinden uzaklaşma fırsatı sunan otel, konforlu odaları ve sıcak atmosferi ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Abant Şömine's Otel, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Otel, her geçen yıl kendini geliştirerek konuklarına daha iyi bir deneyim sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Odalarımızın fiyatları sezon ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı ve akşam yemeği fiyatları oda fiyatına dahil olabilir veya ekstra ücrete tabi olabilir.

Önemli Özellikler

  • Doğa ile iç içe konum
  • Şömine keyfi sunan odalar
  • Restoran ve kafe hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
Abant Şömine's Otel'i tercih etmeniz için en önemli neden, şehir hayatının gürültüsünden uzaklaşıp doğanın tadını çıkarabileceğiniz huzurlu bir ortam sunmasıdır. Konforlu odaları ve sıcak atmosferi ile unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Abant Şömine’s Otel Yorumlar - 1

user233904

Bolu Abant Şömine's Otel'de konakladığımız süre boyunca harika bir deneyim yaşadık. Odalar temiz ve konforluydu, personel son derece ilgili ve yardımseverdi. Otelin şömine başında keyifli vakit geçirmek de ayrıca güzeldi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

4 Temmuz 2024
Gonca Akkas

Gonca Akkas

Eşimle birlikte 29. Aralık - 1. Ocak arası konaklama yaptık. İşletmenin hizmetine bayıldık. Odalar temizlik acısından mükemmeldi. Kahvaltı da yok yok gerçekten çok fazla çeşit vardı. Konumu ve güzel ve lezzetli mutfaklarında kusur bulacak hiç bir şey yok ( sadece biz yerli içecekleri tercih ederdik Cola Fanta yerine ama belki bunu da İşletme yakın zamanda dikkate alır inşallah ) Yılbaşı günü odamıza ikramlar ve oda süslemesi yapıldı. Akşam yemeğimiz de tümü ile ikram olarak sunuldu. Biz her şeyi ile çok memnun kaldık. Kafa dinlemek güzel doğanın tadını çıkartmak isteyenler ve güller yüz bekleyenler çıksın çıksın bu güzel samimi Otele gelsin. Teşekkür ederiz Şömine's Ailesine

2024:01:02 09:42:39
Gökçe Turhan

Gökçe Turhan

Otelimize 13.30da geldik, oda hazırlanana kadar bizi restoranlarında ağırladılar. Odaya geçtiğimizde o kadar temizdi ki biz de ayakkabı ile girmemeye karar verdik. Ne zaman arasak resepsiyondaki beyfendi şömineyi ayarlamak için geldi. Rezervasyon sadece kahvaltı dahil olduğu için akşam yemekleri için bir alternatif aramayı düşünmüştük fakat ilk akşam otele ait olan restoranında yedik ve bu fikirden hemen vazgeçtik çünkü o kadar lezzetli, hoş sunumlu et yemekleri vardı ki tadı hala damağımda heleki yaprak bonfilesi gönülden tavsiyemdir. Ve genel olarak fiyatlar uygundu. Kahvaltısı serpme kahvaltı şeklindeydi reçeller, peynir çeşitleri, sıcaklar o kadar yeterliydi ki hem midemiz hem gözümüz doydu. Manzarayı anlatmama gerek bile yok otelin hemen yanında dere akıyor, biz gittiğimizde kar yağıyordu hem çevrede mini tur yaptık hem tabiat parkına gittik. Otel genel olarak alkolsüz fakat odada dışardan getirdiğiniz alkolu tüketebiliyorsunuz. Teşekkürler şömine’s ailesi…

2023:11:29 14:29:54
Şeyda Ç.

Şeyda Ç.

otelin konumu çok iyiydi. restoranı ve yemekleri çok güzeldi. odalar çok sıcaktı. kar manzarasında hiç üşümeden tatilinizi yapabiliyorsunuz. şöminesi çok keyifliydi. çok temizdi. çalışanları güleryüzlü ve ilgiliydi. teşekkür ederiz.

2024:01:18 08:59:32
Nurhan Çakır

Nurhan Çakır

Odalar yorumlarda yazıldığı gibi çok güzel ve tertemizdi. Temizlik görevlisi hanımlar çok güler yüzlüler ve işlerini özenerek yapıyorlar. Biz akşam yemeğini de burada yedik. Soslu kaşarlı köfte ve yaprak kavurma şiddetle tavsiyedir 🙂 Abant’a yolumuz düşerse yine burada konaklamak isteriz.

2024:01:02 15:13:13
Ö. GÜL

Ö. GÜL

Herşeyden önce iliklerinize kadar ısınacağınıza emin olabilirsiniz.konum oda dizayn hizmet manzara harika !3 yıldır tercih ettiğim otel lakin internet problemini 3 yıldır çözemediler.yıl 2024 odalarda internet wifi çekmiyor lütfen bu problemi çözün.Böyle güzel bir otele yakışmıyor.uzaktan çalışma yapma için uygun değil.Umarım yorumumu işletme sahibi görür saygılarımla

2024:01:16 20:16:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–00:00
  • Salı 08:00–00:00
  • Çarşamba 08:00–00:00
  • Perşembe 08:00–00:00
  • Cuma 08:00–00:00
  • Cumartesi 08:00–00:00
  • Pazar 08:00–00:00

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı