Sefa Green Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Sefa Green Otel Bolu

Sefa Green Otel, Bolu şehrinde konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine doğanın içinde keyifli bir tatil imkanı sunan otel, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Sefa Green Otel, 2010 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Otel, Bolu'nun doğal güzellikleri arasında yer alarak misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı dahil konaklama seçenekleri bulunmaktadır.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel paketler mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Doğa ile iç içe bir konumda bulunması
  • Modern ve şık tasarımı
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Spa ve fitness olanakları
Sefa Green Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Doğanın içinde huzurlu bir konaklama deneyimi yaşamak, modern ve konforlu odalarda dinlenmek ve lezzetli yemeklerin tadını çıkarmak için otelimizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Sefa Green Otel Yorumlar - 1

user233896

Bolu Sefa Green Otel'de konakladığımız süre boyunca harika bir deneyim yaşadık. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu gerçekten çok memnun ediciydi. Ayrıca otelin doğa ile iç içe olması da bizi çok etkiledi. Kahvaltı ve akşam yemeği lezzetli ve çeşitliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğimiz bir otel oldu.

4 Temmuz 2024
Ayşegül Kabasakal

Ayşegül Kabasakal

11 kız arkadaş olarak gönül rahatligiyla otelde konakladık. merkeze çok yakın olduğu için tercih ettik ve böylece park sorunumuz olmadı. odalar küçük ve genel olarak temiz. aile oteli , boluda bol bol gezip bir gece kalacaksaniz çok uygun. aynı zamanda Gölcük gezisi için de çok yakın . kahvaltı salonunun balkonunda soba başında ikram edilen çayla çok keyifli zaman geçirdik. her şey için teşekkürler

2023:11:20 06:21:22
M B

M B

Temiz ve sıcak bir oda, temiz havlular ve çarşaflar, yeterli düzeyde bir kahvaltıyla fiyat performans çok iyi. Tek kusuru oda kapılarının sesli açılıp kapanması, oda ses yalıtımının yeterli olmaması. Biraz yenileme yapılabilir.

2023:11:15 19:24:13
Gözde Demirel

Gözde Demirel

Temiz gönül rahatlığıyla kalabilirsiniz. Kahvaltı geliştirilebilir ama bu devirde bu fiyata kahvaltı çıkarmanız bile yeter. Tam bir aile oteli.

2023:11:05 13:02:32
Ercan YENER

Ercan YENER

Gayet temiz ve bir aile için ideal bir otel. Misafirperver çalışanları var. Odaları temiz. Hijyen konusunda çok iyiler. Yol üstü tesadüfen girmiştim. 3 gece iyi ki burada kalmışım dediğim bir otel. Gececi ve gündüzcü resepsiyondaki arkadaşlara çok teşekkür ederim.

2023:08:18 11:42:41
Özlem Akbulut

Özlem Akbulut

Ailecek 1 gece konakladık hijyen konusunda eşsiz bir otel tertemiz tam bir aile oteli kahvaltı gayet yeterli kaliteli düzgün malzeme kullanılmış özenle hazırlanmış çalışanlar ilgili güler yüzlü fiyatlar uygun çocuklar için ayrı oda tuttuk gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz

2023:08:06 06:42:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı