Bolu’ da Dag Evi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Bolu'da Dag Evi

Bolu'da Dag Evi, doğanın içinde huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir tesis olarak hizmet vermektedir. Misafirlerine şehrin gürültüsünden uzaklaşma fırsatı sunan bu işletme, konuklarına unutulmaz bir tatil yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Bolu'da Dag Evi, 2010 yılında doğa severler için özel olarak tasarlanmıştır. O günden bu yana, misafirlerine kaliteli hizmet sunarak adından sıkça söz ettirmiştir.

Fiyat Politikası

Bolu'da Dag Evi, konaklama fiyatlarını müşteri memnuniyetini ön planda tutarak belirlemektedir. Her bütçeye uygun seçenekler sunan işletme, misafirlerine ekonomik ve konforlu bir konaklama imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Doğa ile iç içe bir konumda bulunması
  • Konforlu ve şık odalar
  • Yöresel lezzetlerin sunulduğu restoran
  • Çeşitli aktivite ve gezi imkanları
Bolu'da Dag Evi, sakin ve huzurlu bir tatil arayan herkes için ideal bir seçenektir. Doğanın güzelliklerini keşfetmek ve stresten uzaklaşmak isteyen misafirlerimizi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Bolu’ da Dag Evi Yorumlar - 1

user233767

Bolu Bolu'da Dag Evi Konaklama harika bir deneyimdi. Doğanın içinde huzurlu bir konaklama imkanı sunuyor. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da çok lezzetliydi. Kesinlikle tekrar gitmek isteyeceğim bir yer.

4 Temmuz 2024
rüçhan yılmaz

rüçhan yılmaz

Öncelikle Ahmet Bey'e ilgisinden ve samimiyetinden dolayı çok teşekkür ederim. Resimlerde göründüğü gibi sıcak bir aile evi, gönül rahatlığıyla burayı tercih edebilirsiniz.

2023:11:21 08:12:41
Mahmut Bilen

Mahmut Bilen

Biz yalnızca sakince konaklamak için tercih etmiştik. Çok memnun kalmıştık. Ancak sonrasında o kocaman ışıklı bahçesinde birkaç nişen ve kına gibi etkinliğe de katıldık. Mükemmel bir ambiyansı var hem bahçesinin hem de evin, işletme sahibi Ahmet bey de oldukça kibar ve güler yüzlü. Hem kafa dinlemek için hem de etkinlik için kesinlikle tercih edilmeli.

2023:07:21 22:05:55
Cihad DAĞ

Cihad DAĞ

Ailenizle çok güzel vakit geçirebileceğiniz nezih harika bir mekan.Ahmet Bey çok ilgili herşey için teşekkür ederim.

2023:10:09 19:05:49
Erkan Narin

Erkan Narin

Gayet temiz ve nezih bir ortam. Hafta sonu ailenizle birlikte keyifli bir tatil geçirebileceğiniz bulunmaz bir yer. Mangal ve şömine keyfi çıkartabileceğiniz olanaklar mevcut. Merkeze yaklaşık 10 km uzaklıkta ve doğa ile iç içe kafa dinleyebileceğiniz bonglov tarzında mekan.

2023:04:01 19:24:37
Nurettin DALDA

Nurettin DALDA

Bolu'da sakinlik isteyenler için mükemmel bir yer. İlgili insanlar. Herşey için çok Teşekkürler. Herkese tavsiye ederim.

2023:08:08 08:53:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı