Gölcük Kır Evi | Gölcük Bungalov

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Gölcük Kır Evi | Gölcük Bungalov

Gölcük Kır Evi | Gölcük Bungalov, Bolu şehrinde doğanın içinde huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir tesis olarak hizmet vermektedir. Misafirlerine şehir hayatının stresinden uzaklaşma fırsatı sunan işletme, konuklarına unutulmaz bir tatil yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Gölcük Kır Evi | Gölcük Bungalov, 2010 yılında doğa severler için özel olarak tasarlanmıştır. O günden bu yana, misafirlerine doğanın içinde konforlu ve keyifli bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Gölcük Kır Evi | Gölcük Bungalov, konaklama fiyatlarını müşteri memnuniyetini ön planda tutarak belirlemektedir. Farklı konaklama seçenekleri ve paketler ile her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Doğa ile iç içe konum
  • Konforlu ve şık bungalovlar
  • Yürüyüş ve doğa aktiviteleri imkanı
  • Organik ve yöresel lezzetlerin sunulduğu restoran
  • Çocuk oyun alanları ve aktiviteleri
Gölcük Kır Evi | Gölcük Bungalov, doğanın huzur veren atmosferinde dinlenmek ve keyifli bir tatil geçirmek isteyen herkes için ideal bir seçenektir. Konforlu konaklama birimleri, lezzetli yemekler ve doğa aktiviteleri ile unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Gölcük Kır Evi | Gölcük Bungalov Yorumlar - 1

user233734

Bolu Gölcük Kır Evi harika bir konaklama deneyimi sunuyor. Doğayla iç içe, huzurlu bir ortamda konaklamak isteyenler için ideal bir seçenek. Odalar temiz ve konforlu, bahçesi ise çok güzel ve bakımlı. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Personel de son derece ilgili ve misafirperverdi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

4 Temmuz 2024
Gizem Güçlü Bayram

Gizem Güçlü Bayram

Konum olarak çok güzel bir yerde yeşilliklerin içinde iki katlı ahşap bir yapı, çok yeni bina olmadığı için içi de eski eşyalar falan da çok yeni değil, bir gece kaldık kahvaltı dahil fiyat olarakta gayet uygun. Sadece eşyaları ve içerisi biraz daha temiz olabilirdi. Aralık sonunda gittik hava soğuk olmasına rağmen içerisi petekle ısıtılıyordu sıcaktı. Mutfaklı olanı seçerseniz kendinizin eşya malzeme götürmesi en iyisi olacaktır pek bişey yoktu çünkü. Hafta sonu yer bulmak sıkıntı olabilir hafta içi sakindir diye düşünüyorum.

2024:01:06 17:25:32
Seyma Aydin

Seyma Aydin

Bir yıldızı bile haketmiyor ama mecbur verdim . Şöyle soyleyeyim öncelikle işletmeci hayatında hiç kimseden bir insanlık görmemiş olsa gerek . Ta İstanbul'dan geldik yer ayirttik bir gün öncesinden fakat geldiğimizde bizi nasıl bir suprizle karşıladı işletmeci sağolsun kahvaltı hariç verdiğimiz fiyatlarda dedi. Normal şartlarda böyle isletmelerde kahvaltı dahil fiyattır ve eğer öyle deilse bile işletmenin rezarvasyon oluştururken bize bu bilgileri aktarması gerekir bizde ona göre hareket ederdik ayriyeten orda konaklamaya gittiğinizde kapıdaki giriş güvenliği ayriyeten 60tl giriş ücreti alıyor bunuda söylemedi bize . Ve biz ilk defa gitmedik bu bolu Gölcük kır evleri daha önceki isletmecisi harika bir insandı Aydın abimiz. En azından işletmeciliğini insan kazanma olarak. Yapan bir insandı müşteri memnuniyeti para kazanmadaa önüne geçiyordu hayatımızda böyle bir rezillik görmedik!!!! Kendimizi dolandiriltilmadan çok şükür konaklma yapmadan geri döndük . Sabah kahvaltıda 4 adet zeytin yemeniz gerekiyordu 5 adet yemissiniz ayrı bir fark isterler diye konaklama yapmadan İstanbul'a geri döndük rezillik müşteri memnuniyeti sıfır !!

2023:10:20 21:15:17
SedaSevim Kazak

SedaSevim Kazak

Mutfaklı odayı rezervasyon yaptırmamıza rağmen mutfaksız odayı verdiler mesajları gösterdim sizin rezervasyonu patronunuzu yapmış ama personele öyle bir bilgi verilmemiş sizin odayı başkasına sattık dediler. Yanımızda yiyecek içecekle gitmiştik çünkü kendi yemeğimizi pişirmeyi planlıyorduk. Böyle bi giriş HİÇ HOŞ OLMADİ. Personelin kendi kullandığı Mutfağı kullanabileceğimizi söylediler Oradaki çalışan abla ve beyefendi yardımcı oldular ama bizi artık hiçbir şeye memnun edemezdi.Eşimle Aramızda huzursuzluk bile çıktı bu yüzden. Ben nedenn personel mutfağında yemek yapayım ki ?? Rezervasyon yaparken o odanın boş olduğunu söyleseler kapora göndermezdim. Paramız yanmasın diye kaldık. Giriş kattaki mutfaksiz oda. İçini hiç cekmemisim malesef.cekyat ve tekli koltuk vardı hepsi başka telden. Bi uyum tarz yok. Ayrıca göl kıyısı olduğundan INANILMAZ DEV SINEKLEŔ var . Gece boyu huzursuz etti. Yanınızda sinek kovucu alın mutlaka. Yemek yeme alanı yani bahçesi direkt mesire alanındaki masalara bakıyor ve günübirlik piknikcilerle dolu. Milletin gürültüsünün içinde kafa dinlemeye çalışıyorsunuz. Alan baya büyük mesire yerinin ve biz oradayken hep doluydu . Bu da büyük bir dezavantaj. Tatile değil pikniğe gelenleri izleyip dinliyorsunuz. Hayran kalmadım tavsiye etmem.

2023:08:28 20:47:43
ALİ CERAN

ALİ CERAN

Türkiye de görülmeye değer ender yerlerden. Ayrıca serpme kahvaltının tadı anlatılmaz yaşanır. 5 kere gittim hâlâ gidesim var. Olumsuz yorum varsa da inanmayın sakın. Gözü kapalı gidin hatta çıkın çıkın gidin

2023:12:01 19:52:06
Özgüç Bozkurt

Özgüç Bozkurt

Öncelikle Her Daim Güler yüz ve hizmet anlayışı ile beni ve misafirlerimi Memlun eden öncelikle Osman Beye Ve Mithat Beye Teşekkürü Bir borç bilirim. Göl kenarı tercih eden ve dinlenme potansiyeli olan bir yer. Kahvaltısı çeşitli ve çok yardımsever personel. Odalar temiz ve düzenli hatta gelmeden ararsanız gece kaloriferleri bile hazırlıyorlar ki üşümeyin. Dezavantaj yok. Sadece hafta sonu kalabalık olduğu için 20.00 a kadar biraz gürültü mevcut ama sonuçta burası tabiat parkanın içinde. Performans ve Kalite Memlun Edici bir alan. Sevdiklerinizle rahatça gelebileceğiniz huzur dolu bir yer. Evlerin hemen arkasından akan dere insanı mest ediyor. Gece saat 02.00 a kadar elektrik lambaları yanıyor. Sonra dışarda vakit geçirmek isteyenlere tavsiyem pilli led lamba almaları. Dışarda bulunan kamelyalar misafirlere ait . Burda dilediğiniz şekilde zaman geçirebilmemiz tasarlanmış. Odalar ferah ve nezih. Sıcak su her daim hazır. Eleştirilen her konudan uzak ailecek veya çift olarak gelebileceğiniz huzur dolu bir yer. Şimdiden iyi tatiller dilerim. Son olarak bizi her daim memlun eden Osman beye ve Mithat beye teşekkür ederim. .

2023:09:09 10:59:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı