Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

ÖZKANLAR APART OTEL Bolu

ÖZKANLAR APART OTEL, Bolu şehrinde konuklarına ev konforunda konaklama imkanı sunan bir apart oteldir. Misafirlerine huzurlu ve rahat bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedefleyen işletme, şehir merkezine yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

ÖZKANLAR APART OTEL, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana konuklarına kaliteli hizmet sunmaktadır. Misafir memnuniyetini ön planda tutan işletme, her geçen gün kendini geliştirerek konuklarına daha iyi bir deneyim sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

ÖZKANLAR APART OTEL, uygun fiyatlarla konuklarına konforlu bir konaklama imkanı sunmaktadır. Günlük, haftalık veya aylık konaklama seçenekleri ile misafirlerine esnek bir fiyat politikası sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konum
  • Ev konforunda odalar
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
ÖZKANLAR APART OTEL'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Merkezi konumu sayesinde şehirdeki önemli noktalara kolayca ulaşabilir, ev konforunda odalarda rahat bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca uygun fiyat politikası ile bütçenizi zorlamadan konaklama imkanı sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez ÖZKANLAR APART OTEL Yorumlar - 1

user233702

Bolu Özkanlar Apart Otel'de konakladığımız süre boyunca çok memnun kaldık. Odalar temiz ve konforluydu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Otelin konumu da oldukça merkeziydi, çevresinde birçok restoran ve mağaza bulunuyordu. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

4 Temmuz 2024
Samet

Samet

4 arkadaşla tuttuk, 1000 TL 1 gece fiyatıydı . Temizliği fotoğraflarda görüldüğü kadar nizami yok yerler çok temiz değildi çöpler alınmamıştı ama 4 erkek için yeteri kadar temiz denebilir. Petekler yanıyordu buzdolabı vs çalışmayan birşey yoktu . Biz memnun kaldık kısaca genel olarak 1 gece için beklentilerimizi karşıladı

2023:10:22 07:22:37
Fatih Yılmaz

Fatih Yılmaz

Şuana kadar kaldığım en berbat apart. Bina içine girdiğiniz anda ağır bir koku sizi karşılıyor. Odaya girince kokunun şiddeti artıyor. Herhalde 2-3 yıl temizlik yapılmamış. Her taraf pis mutfak yağ içinde hiç bir yere dokunmak istemiyorsunuz. Eşyaların çoğu kırık dökük. Gece geç saatlerde içip içip anıranlar nedeniyle uyumak ne mümkün. Bence acil kapatılmalı Bolu'ya yakışmıyor....

2023:11:14 06:25:38
Atakan Pinar

Atakan Pinar

İşletme çok merkezi bir yerde ve konumuna göre oda fiyatları çok uygun. Resepsiyondaki çalışanlar güler yüzlü ve ilgililer her konuda yardımcı oldular. Kiraladığımız daire temizdi, çarşaflar ve yataklarda da temizliğe dikkat etmişlerdi. Isınma konusunda da çok başarılıydı bir dahaki Bolu ziyaretimde tekrardan tercih edeceğim.

2023:03:17 13:18:41
Emir Berke YILMAZ

Emir Berke YILMAZ

Çok Pis bi yerdi,ayrıca sesler çok geliyor kesin kalmayin.

2023:11:12 05:42:02
Mustafa T.

Mustafa T.

Fiyatlar diğer işletmelere göre oldukça uygun ancak apartta kalanlar içeriye zarar verdikleri için odalar pek de iyi değil bakıma ihtiyacı var.

2023:05:07 09:30:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı