Abant Pelit

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Abant Pelit

Abant Pelit, Bolu şehrinde bulunan doğa ile iç içe bir konaklama tesistir. Misafirlerine huzurlu bir ortam sunan Abant Pelit, Abant Gölü'ne sadece birkaç dakikalık yürüme mesafesindedir.

Tarihçe

Abant Pelit, 1990 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Abant Pelit, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır. Oda fiyatları sezon ve rezervasyon durumuna göre değişiklik gösterebilir.

Müşteri Hedef Kitlesi

Abant Pelit, doğa ile iç içe huzurlu bir tatil arayan herkesi ağırlamaktadır. Aileler, çiftler, doğa severler ve iş seyahati yapanlar Abant Pelit'te konaklayabilir.

İşletmenin Farklılıkları

  • Doğa ile iç içe konum
  • Konforlu ve temiz odalar
  • Profesyonel ve misafirperver hizmet anlayışı
  • Abant Gölü'ne yakınlık
Abant Pelit'i tercih etmeniz için birçok neden var. Doğanın kucağında huzurlu bir tatil geçirmek istiyorsanız, Abant Pelit sizin için ideal bir seçenek olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Abant Pelit Yorumlar - 1

user233694

Bolu Abant Pelit Konaklama harika bir deneyimdi. Oda temizliği ve konforu oldukça iyiydi. Personel güleryüzlü ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Abant gölüne yakın olması da büyük bir avantajdı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

4 Temmuz 2024
Hakan Sezgin

Hakan Sezgin

Herşey çok güzeldi, özelikle kahvaltı ve odaların temiz ,güzel olması ekstra çalışan personel samimiyeti, ilgi alakası için ayrıca teşekkürler. Sabah kahvaltısı harikalar arasında tavsiye edilir. Konumu itibari ile göle yakın olması avantaj sağlamaktadır.

2024:01:15 12:00:41
KÜBRA YILMAZ

KÜBRA YILMAZ

Bugün giriş yaptık çok sakin huzurlu bir yer eşimin doğum günüydü. Özellikle pasta rica ettim ,ilgilendiler. Aksam sınırsız çay hatta ev yapımı güzel bir kek de ikramları. Odalar cok temiz güzel küçük bir alan ama cok şirin güleryüzlü kişilerin olduğu bir yer. Emeğinize sağlık teşekkür ederiz 😊👏👏

2024:01:16 17:24:59
Merve Terkin

Merve Terkin

Biz bir gece kaldık ama keşke zamanımız olsaydı daha fazla kalsaydık,odaya bayıldık her şey tertemizdi. Bolca havlu konulmuş,diş fırçasına kadar düşünülmüş, Türk kahvesi makinesi bile vardı. Odanın dizaynı çok hoş, yatağın üstünde yorgan harici ekstra pike olması bile baştan savma bir işletme olmadığını gösteriyor. Kahvaltısı da klasik otel kahvaltısından çok farklı,reçeller bile lezzetliydi öyle düşünün :) küçük dağ çileği reçeli,mıhlama her şey çok güzeldi. Tek eksik odada priz çok azdı kahve makinesini başka yere taşımak zorunda kaldık, priz eksikliğinden bir abajurun fişi takılı olmadığından çalışmıyordu, çok da önemli bir ayrıntı değil ama geribildirim açısından yazmak istedim. Kapıda karşılanma detayını da atlamamak lazım :)ilk dakikadan gönlümüzü fethettiler, biz her şeyi çok beğendik gönülden tavsiyedir.

2023:11:07 18:53:33
Merve Uğurel

Merve Uğurel

Evlilik yıl dönümü için, 3 gün Deluxe odada konaklama yaptık. Odadaki her detay en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, son derece temiz, düzenli ve insanı dinlendiren tarzda bir dizayn söz konusu. Kahvaltısı oldukça tatmin edici, çalışanlar çok ilgili ve çözüm odaklı, kış tatillerimde tekrar tercih edeceğime şüphe yok. Son olarak bunu şikayet olarak düşünmeyin naçizane tavsiyem, otelin girişinin ve çevresinin daha göz alıcı ve korunaklı olmasını tercih ederdim yine de her şey çok güzeldi, çok memnun ayrıldık, her şey için teşekkür ederiz. 🍀

2023:12:12 17:16:53
senanur iskurt

senanur iskurt

Ankaradan geldik ve 24 ocak gecesi konakladık. Öncelikle odalar gerçekten temizdi, girişte ayakkabı ile odaya girilmediğini söylediler bu sebeple gerçekten temizdi. Odada diş fırçası makyaj pamuğu havlu terlik vardı. Otel dışından müşteri kabul etmedikleri için ortak alanda gayet sakin vakit geçirebildik. Akşam 18.30 dan sonra çay ikramları vardı. Biz çok memnun kaldık.

2023:12:26 06:32:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı