Abant Manzara Butik Otel Alkolsuz

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Abant Manzara Butik Otel Alkolsuz

Abant Manzara Butik Otel Alkolsuz, Bolu şehrinde doğanın içinde huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir işletmedir. Misafirlerine eşsiz Abant Gölü manzarası eşliğinde konforlu ve sakin bir ortamda konaklama imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Abant Manzara Butik Otel Alkolsuz, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Doğaya saygılı ve sürdürülebilir bir işletme anlayışıyla faaliyet göstermektedir.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı dahil konaklama seçenekleri bulunmaktadır.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel paketler sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Abant Gölü manzaralı odalar
  • Doğa ile iç içe konum
  • Alkolsüz bir ortam
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Ücretsiz otopark imkanı
Abant Manzara Butik Otel Alkolsuz, doğanın huzur veren atmosferinde unutulmaz bir konaklama deneyimi sunar. Eşsiz manzarası ve sakin ortamıyla misafirlerine keyifli bir tatil fırsatı sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Abant Manzara Butik Otel Alkolsuz Yorumlar - 1

user233621

Harika bir konaklama deneyimi yaşadık. Otelin manzarası muhteşemdi, odalar temiz ve konforluydu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Alkolsüz bir konsept olmasına rağmen içecek seçenekleri oldukça genişti. Kahvaltı da çok lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

4 Temmuz 2024
EMİR ALPAT

EMİR ALPAT

Abant'ın muhteşem doğası içerisinde bulunan harika bir aile oteli. Eşim ve iki çocuğum ile birlikte bir gece konaklama fırsatı buldum.Dubleks aile odasında kaldık. Harika bir manzaramız vardı. Oda tertemizdi ve dışarısı -4 olmasına rağmen kısa kollu ile oturduk içeride.Kahvaltı çok çeşitli ve lezzetliydi. Ayrıca akşam restoran kısmında çay ve kahve servisi ücretsiz olarak gece yarısına kadar devam ediyor.Biz çok memnun kaldık ve kesinlikle tekrar konaklayacağız. Çalışanlar ve otel sahibine teşekkür ederim..

2024:01:23 12:00:55
Nur

Nur

2 gece konakladık ve çok memnun ayrıldık. Odalar ve işletme temiz, işletme sahipleri samimi ve dürüst insanlar iyi ki burayı tercih etmişiz, kafa dinlemelik temiz havalı güzel bir tatil oldu bizim için. Kahvaltısı çok güzel baya doyurucu ve yeterliydi her şey lezzetliydi, sıcaklar da bence yeterli ve hepsinin tadı güzeldi, çay kahve ikramları akşamları sobada patates ve patlamış mısır ikramları var :) standart oda almıştık ama balkonlu oda müsait diye biz bir şey demeden oraya verdiler bu ince davranışları için teşekkür ederiz :) ayrıca odaların sıcaklığı çok iyi gidecek olanlar üşür müyüz diye düşünmesin hiç. Hayırlı bol kazançlar dilerim

2023:12:27 22:13:06
gülşah çataroğlu

gülşah çataroğlu

Bolu 'nun bizim için ayrı bir anlamı olduğu için evlilik yıl dönümünüzde tatil için gittik ve bu otelde kaldık. Yorumlara bakarak tercih etmiştik. Gerçekten de oldukça temiz, odaların yeterli oldugunu , Aile olarak da rahatca kalinabildigini, Otel çalışanlarının çok saygılı ve güler yüzlü bir isletme olduğunu gördük. Ulaşımı kolay, navigasyonla kolayca bulduk . Balkonlu odada kaldık fotoğrafta göründüğünden bir tık küçük ama oldukça yeterli . Odanın ve otelin Manzarası muhteşem... tam karşınızda eşsiz renkleri ile ormanı görüyorsunuz . Otelin yeri ve içerisi öyle sessiz ve huzurlu ki gerçekten şehir kalabalığından kaçmak için birebir . Otel açıklamasında olduğu gibi tam bir aile oteli . Çocuklar için oyun alan-ı ve imkanı çok, salıncaklar kaydiraklar var . Otelde akşam yemeği verilmiyor ama yürüme mesafesinde çok güzel lokantalar var. Sabahları tam bir serpme köy kahvaltısı imkanı var . Kahvaltılık seçeneği çok ve lezzetli hem de doyurucu.. kahvaltı yanina verilen Ekmekler sıcacık ve taze taze sobada ısıtılıp ikram ediliyor hem de bittikçe getiriyorlar. Kahvaltıda sınırsız çay kahve içebiliyorsunuz . Çalışanları çok ilgili .. Akşamları da çay- kahve saatleri arasında sınırsız istediğiniz kadar içebilirsiniz . Çok memnun kaldık.. kesinlikle tavsiye ederiz

2023:10:31 08:08:53
emre koca

emre koca

İlk girişten itibaren çıkışa kadar tüm çalışanlar çok güzel ilgilendi. 6 gece konakladık ve geçirdiğimiz her günden de memnun kaldık. Bungalov evi çok beğendik, temiz ve genişti. Kahvaltısı da doyurucu ve güzeldi. Kasıntı bir ortam olmadığı için biz tatilimizi çok rahat geçirdik ve keyif aldık. Özellikle de Hayati Bey'e ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

2024:01:09 21:40:00
Can Akcin

Can Akcin

Otelde 3 gece konakladik, bugün ayrılıyoruz. Otelde kalmış gibi değil de, otel sahiplerinin evine misafir olmuş gibi hissettik.Cok memnun kaldık. Sıcacık bi işletme. Ambians, otelin mimarisi, göze hitap eden ince detaylar. Geldiğimizde değdi, memnun ayrılıyoruz. Bu arada efsane kahvaltısından bahsetmeden geçemeyeceğim. Paranızla birçok yerde böyle kahvalti yapamazsınız. Ha bir de sahibi var, öyle candan, içten, samimi. Gelecek olanlara tavsiye ediyoruz. Keyif katsayiniz yükselecektir.

2023:11:16 07:28:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı