Garden Termal Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Garden Termal Otel Bolu

1995 yılında hizmete açılan Garden Termal Otel, Bolu şehrinde termal turizm alanında hizmet veren öncü otellerden biridir. Misafirlerine konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmayı hedefleyen otel, doğal termal kaynaklarından gelen şifalı sularıyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Garden Termal Otel, 1995 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, yıllar içinde sürekli yenilenerek ve geliştirilerek konuklarına en iyi deneyimi yaşatmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Termal tesislerimizden yararlanmak için ek ücret talep edilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Doğal termal kaynaklara sahip olması
  • Spa ve wellness olanakları
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Konforlu ve modern odalar
Garden Termal Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Doğal termal kaynaklardan gelen şifalı sularıyla sağlık dolu bir tatil geçirebilir, spa ve wellness olanaklarından faydalanarak stresinizi atabilirsiniz. Ayrıca, konforlu odalarımız ve lezzetli yemeklerimizle unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Garden Termal Otel Yorumlar - 1

user233605

Bolu Garden Termal Otel'de konakladığımız süre boyunca harika bir deneyim yaşadık. Odalar temiz ve konforluydu, termal havuzlar ise çok rahatlatıcıydı. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Ayrıca otelin doğa ile iç içe olması da çok güzeldi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir otel.

4 Temmuz 2024
Goken ila

Goken ila

Otel yeri güzel sayılır ama malesef iyi bakılmamış. Klima çalışmıyordu; petek vardı ama yetersizdi. Traktör gibi çalışan fanlı bir ısıtıcı açmak zorunda kaldık zaman zaman. Odamız rutubet kokuyordu. Banyo güzel düşünülmüş içeride termal sudan küçük bir havuzunuz var ama bize pek hijyenik gelmedi. Oda kapısı kitlenmiyordu çünkü rutubetten paslanmıştı. Görevli bir hanıma söyledik gelen giden olmadı saatler sonra tekrar aradık bir beyfendi geldi ayçiçek yağı ve pamukla kapı kilidini nispeten çalışır hale getirebildim. Bir makina yağı da yok malesef :) en büyük eksikliklerden biri lobi yok arkadaşlarınızla oturabileceğiniz koltukta yayılıp sohbet edilebilecek bir ortak alan yok bu nedenle kahvaltı yaptığımız masa ve sandalyelerde oturmak zorunda kaldık. Üşüdük çay var mı dedik; sabah kahvaltıda veriyoruz dendi :) memnun kaldığımız taraf kahvaltıydı sağolsun mutfak ekibi elinden geleni yaptı minnettarız ama tekrar bırada kalır mıyız malesef!

2024:01:15 22:22:21
Mujdat Gök

Mujdat Gök

Kötü yorum yapanlar otel yerine galiba cumhurbaşkanlığı sarayı AKSARAY gibi yerlerde yaşıyor herhalde otel mükemmel açık alanı süper mükemmel bir konumu ve müşteri isteğine bağlı çalışan bir işletme odalardaki çift kişilik yatak demeye bin şahit lazım kimsenin evinde bu kadar büyük bir yatak varmı acaba ? Elinizi vicdanınıza koyup yorum yapın içinde tuvalet lavabo ayrı birde mini hamam var havuzu bile dahil iki kişi rahat rahat sığar mermerdeki lekelere laf eden arkadaşlar kaynak suyu ve kireç birleşince tabikide leke yapar ister istemez mermerlerde leke var ama çagresi yok işletmeye çamur atmak gibi bir neden sebep olamaz ilk defa gelmeme rağmen birdaha gelecegim kesinleşti Allah nasip ederse. Adamlar kıble yönünü gösteren ufak bir işaret bile koyup düşünmüşler eksik yanları varmı vallaha bence yok çünkü burası ortak kullanım alanı en fazla bu kadar olur ve adamlar hakkını fazlasıyla vermiş ben iki çocuğum ve eşim ile geldim rahat rahat kalıp malzemeleri kullanabilirim pişman olmadım ben istanbuldan gelip kalıyorum ama kars tan bile gönül rahatlığıyla gelinebilir. Kötü yorum yapıp nankörlük eden elini vicdanına koyup milletin ekmek parasıyla oynamaya öyle cesaret etsin

2024:01:23 14:08:19
Pelin basaran

Pelin basaran

Merkeze yakınlığı çok iyi.odalar biraz bakımsız, kahvalti efsaneydi ,2 gün kaldık keyifle. Odada cay kahve ve su ısıtıcısı da vardi,klimalı, özel termal havuzlu ,dolap vs ailecek rahat bir sekilde tatilimizi yaptik.Emeği geçenlere teşekkür ederim. Kahvalti hazırlayan kadınlara ayrıca teşekkür ederim.

2023:11:19 18:46:05
Mehmet Şahin

Mehmet Şahin

Herkese merhaba bugün 1 haftamızı tamamlamış bulunuyorum gayet keyifli güzel Nezih bir tesis. Başta pınar hanım ve eşi olmak üzere bütün garden termal ekibine teşekkür ederim ellerine ve emeğine sağlık.

2023:10:20 11:59:52
Kübra Şimşek

Kübra Şimşek

Ankara'ya yakın, sakin, huzur dolu, güzel bir mekan.Tüm aile, kalabalık bir ekiple gittik. Hepimiz çok memnun kaldık. Tek sorun, yaz mevsimi nedeniyle açık hava dugunlerininin gece 12'den sonra da devam etmesiydi.

2023:09:13 11:01:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı