Abant Villa Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Abant Villa Otel Bolu

Abant Villa Otel, Bolu şehrinde doğanın içinde huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir tesistir. Misafirlerine lüks ve konforu bir arada sunan otel, Abant Gölü'ne sadece birkaç dakikalık yürüme mesafesindedir.

Tarihçe

Abant Villa Otel, 2005 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Otel, doğal güzellikleriyle ünlü Abant bölgesinde yer alır ve her mevsim ziyaretçilerini ağırlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Odalarımızın fiyatları sezon ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı dahil konaklama seçenekleri bulunmaktadır.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel paketler sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Doğa ile iç içe konum
  • Lüks ve modern odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Spa ve wellness olanakları
  • Çocuk dostu tesis
Abant Villa Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Doğanın içinde huzurlu bir konaklama deneyimi yaşamak, lüks ve konforlu odalarda dinlenmek ve lezzetli yemeklerin tadını çıkarmak için Abant Villa Otel'i ziyaret edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Abant Villa Otel Yorumlar - 1

user233586

Bolu Abant Villa Otel'de konakladığımız süre boyunca harika bir deneyim yaşadık. Odalar temiz ve konforluydu, personel son derece ilgili ve yardımseverdi. Otelin doğa ile iç içe olması da ayrıca keyifliydi. Kahvaltı ve akşam yemeği lezzetli ve çeşitliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

4 Temmuz 2024
zeynel göger

zeynel göger

İki aile olarak konakladık. Oda kahvaltı şeklinde konsept. Giriş yaptığımız andan itibaren rahatımız için ellerinden geleni yaptılar bungalow odada kaldık. Oda temizliği gayet güzeldi. Şömine yakılcağı zaman hızlıca gelip yardımcı oldular. Kahvaltıda kendi yapmış oldukları tereyağ ve reçeller mükemmel. Çocuklar için extra ne istediysek hiç sorun çıkarmadan yaptılar. Öğlen ve akşam yemeği için dışarda yer aramaya gerek yok ordada yenilebilir gayet güzel yemekler hatta menüyü bize bırakıyorlardı. işletme aile işletmesi olduğu için gayet rahat ediceksiniz. Nihal hanım ve ali bey sağolsunlar çok ilgililer bir dahaki sene için yer bakmaya gerek kalmadı ilk tercihimiz kesinlikle burası

2024:01:25 15:30:11
Önder DAĞGÜL

Önder DAĞGÜL

30-31/12/2023 Tarihlerinde 2 gece konakladık. 14.000₺ ödedik. Çocuklu ailelerin konaklaması için uygun. Fotoğraflar yanıltıcı; Doğayla içiçe muhteşem bir tatil beklentisi ile gittik fakat uyumak dışında otelde hiç vakit geçirmedik. Köy yerleşim yeri içinde, etrafı kapalı, herhangi bir manzara yok. Çevresinde diğer köy evleri var. Tatil düşüncesi ile değil konaklama düşüncesi ile tercih edilebilir. Rezervasyon sırasında yılbaşı akşamı sucuk+ekmek etkinliğimiz var dediler :) biz gece ne zaman başlayacak diye sorduğumuzda 19:00 da yaptık dediler ve asla bize haber verilmedi. Gececi olarak görev yapan arkadaş çok ilgili ve cana yakın.

2024:01:03 18:45:02
Muge K.

Muge K.

Eşimle haftasonu sakin bi tatil yaptık otelin konumu hem abant gölüne hem merkeze yakın. Sessiz sakin tam kafa dinlemelik bi yer ayrıca ön tarafından dere akıyor. Odalar tertemizdi biz gölcük isimli odada kaldık soba yakmak için odun verildi bolca ve sıcacıktı zaten. Kahvaltısı da gayet güzeldi bizim icin en önemlisi de ickisiz aile oteli olmasıydı. Biz herseyden çok memnun kaldık.akşam çayları ve ikram olan patlamis mısır ve kahveler icin de ayrıca tesekkur ederiz.

2023:12:17 10:10:12
Nur Senol

Nur Senol

3 gece 4 gün bungalov kısmında konakladık.Herkes güleryüzlü,odalar çok temizBir şey istediğiniz zaman söylemeniz yetiyor. Hemen ilgileniyorlar.Kahvaltıda kullandıkları çoğu şey el yapımı...Tatları enfes.Sıcacık bir ortam,gönülden tavsiyemdir♥️

2023:12:21 07:07:16
veysel çiçek

veysel çiçek

Iki aile olarak otele geldik butik bir otel ve beklentilerimizi fazlasiyla karsiladi.Ozellikle personel guleryuzlu ve cocuklarimiz icin kahvaltida menude olmayan talepleride memnuniyetle karsiladilar Hersey İçin cok tesekkur ederiz tekrar gelmeyi planliyoruz

2024:01:21 11:52:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı