Bolu Grand Köroğlu Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Bolu Grand Köroğlu Otel

Bolu Grand Köroğlu Otel, Bolu şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunarak unutulmaz bir tatil geçirmelerini sağlar.

Tarihçe

Bolu Grand Köroğlu Otel, 2005 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Otelimiz, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır. Misafirlerimizin konforu ve memnuniyeti her zaman önceliğimizdir.

Önemli Özellikler

  • Lüks ve modern odalar
  • Spa ve wellness olanakları
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Toplantı ve etkinlik alanları
  • Ücretsiz otopark
Bolu Grand Köroğlu Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu odaları, lüks olanakları, kaliteli hizmet anlayışı ve merkezi konumu ile unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Bolu Grand Köroğlu Otel Yorumlar - 1

user233554

Bolu Grand Köroğlu Otel'de konakladığımız süre boyunca harika bir deneyim yaşadık. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu gerçekten çok memnun ediciydi. Ayrıca otelin manzarası da muhteşemdi. Kahvaltı ve akşam yemeği de oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

4 Temmuz 2024
Mücahit Çelik

Mücahit Çelik

İlk defa böyle otel gördüm.Bolu nun bence başka illerde otelde kalıp otelciliği öğrenmesi lazım.1.Otelin recepcion dan giriyosun dışarı çıkıyorsun başka binada kalıyosum ek bina gibi.2.Odada 2 yatağı birleştirmişler ve yatağın arası boş.3.Kaldığım 1. Kat ve balkon kapısı açıktı anahtarı yoktu kilitleyemedim.4.Kahvaltı dedikleri şey birkaç parça birşey.Ama kahvaltı değildi.5.Recepcion'a indim fatırayı yanlış verdiler kontrol etmesem çok uğraşacaktım.6.Recepcion'da sabah uğradıüımda içeride sigara içmişler çok kötü sigara kokuyordu otelin girişi.

2023:10:08 05:49:31
Naci Serim

Naci Serim

Personel gayet ilgiliydi. Her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar. Ayrılacağımızda termosa sıcak su ihtiyacımız oldu, sağolsun hallettiler.Bizim konakladığımız oda biraz soğuktu gece boyuca çok ısınmadı.Kahvaltı tatmin edici.

2024:01:04 10:53:56
Mert Hüseyin Türker (Kayzetr)

Mert Hüseyin Türker (Kayzetr)

Gittiğimizde havalar değişmeye başlamıştı kalorifer veya fancoil çalışıyor mu dediğimde hayır klima kumandası veriyoruz dediler. Bebek olduğundan mantıklı geldi ama klima ne klima takur tukur sesler çıkarıyor. 3 kişilik oda istedik 1 sözde çift kişilik ben anca sığarım birde tek kişilik yatak var bebek için beşik istedik yok yatak istedik hizmetli şehir dışında dediler bari yastık verin dedim hizmetli yok ama boş bir odadan bulayım deyip bir yastık getirdiler. Bunlar olmasa iyi idi.

2023:11:09 18:29:51
Barış Çeker

Barış Çeker

Otelde konaklamadım. Üst restorant katında grup olak akşam yemeği yedik. Yemekler iyiydi. Lavaboları temizdi. Personel ilgiliydi. Odaları görmediğim için değerlendirmeyeceğim. Konum olarak merkezi bir bir yerde bulunuyor. Önünde açık bir otopark alanı var.

2024:01:02 10:31:34
sleenz

sleenz

odalar hayatımda gördüğüm en küçük odalar tek kişilik odada 3 kişi kalıyoruz. banyo desen içine yarım kişi anca sığar. yemekler lezzetliydi resepsiyondaki abi de çok güleryüzlü ancak odalar felaket.

2023:12:24 21:10:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı