Elit Palace

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Elit Palace Bolu

Elit Palace, Bolu şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunarak unutulmaz bir tatil geçirmelerini sağlar.

Tarihçe

Elit Palace, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, Bolu'nun doğal güzellikleriyle çevrili olan konumuyla da dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Konaklama fiyatlarına kahvaltı dahildir.
  • Özel indirim ve kampanyalarımızdan faydalanmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık tasarımıyla dikkat çeken odalar
  • Spa ve fitness olanakları
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Toplantı ve etkinlik alanları
Elit Palace, konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunmanın yanı sıra, doğal güzelliklerle çevrili olan konumuyla da misafirlerine huzurlu bir tatil imkanı sunar. Bolu'ya seyahat eden herkesi Elit Palace'i tercih etmeye davet ediyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Elit Palace Yorumlar - 1

user233512

Bolu Elit Palace Konaklama harika bir deneyimdi. Otelin konumu çok güzel ve doğayla iç içe bir ortamı var. Odalar temiz ve konforlu, personel ise son derece ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

4 Temmuz 2024
SOSYAL PUNTO

SOSYAL PUNTO

Bolu merkezde kalınabilir bir otel 👍Havlular temiz 👍Oda temiz👍Çarşaflar yastıklar nevresimler temiz 👍Pereonel ilgili 👍Bazı eksiklikler vardı ama sanırım eski bir otel, bu sebepten kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum. ( duşa kabin den su sızıntısı gibi)Odalarda küçük su ikramları var 👍TV mevcut 👍Mini buzdolabı var 👍Konaklama ücreti gayet makul 👍Kahvaltı dahil bilginize.

2023:11:04 08:14:17
şeyma başaran

şeyma başaran

Harika bir otel. İş için için gelmiştim çok memnun kaldım Merkezi bir yerde, tekrar gelince yine burada kalacağım. Çalşıanları ve işletmecisi güler yüzlü. Tekrar gelmeyi düşünüyorum. Herkese tavsiye ederim. :)

2023:10:15 08:01:00
Şahin keskin

Şahin keskin

Şehir merkezine yakın.Temiz ilgili alakalılar .Çalışanlar güler yüzlü .Servisi çok iyi . Hiç bir sıkıntı sorun olmadı .Tavsiye ediyorum en iyi otellerden biri.Ailenizle gidebileceğiniz bir otel

2023:10:12 19:27:59
H. Kübra Arslan

H. Kübra Arslan

Şehir dışından geldiğimiz için bir gece kalmak durumundaydık. Oda temiz olsa da banyonun temizliği yeterli değildi. Kahvaltıdaki ürünlerin kalitesi çok kötüydü.

2023:11:05 06:27:15
Sude Keskin

Sude Keskin

Çok güzel bir otel. Ailemle gittim herkese tavsiye ediyorum. Şehir merkezine yakın. Servis ve olanakları yüksek. Çalışanlar güler yüzlü Bolu 'ya gidersem bir daha oraya giderim.

2023:10:12 17:14:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı