Bolu Yaban Yasam Evleri

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Bolu Yaban Yaşam Evleri

Bolu Yaban Yaşam Evleri, doğayla iç içe bir tatil deneyimi sunan bir konaklama tesisisidir. Misafirlerine yaban hayatını yakından gözlemleme fırsatı sunan bu tesis, Bolu'nun eşsiz doğal güzellikleri arasında yer almaktadır.

Tarihçe

Bolu Yaban Yaşam Evleri, 2010 yılında doğa severler için hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana, misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Standart oda fiyatları: 300 TL
  • Doğa manzaralı oda fiyatları: 400 TL
  • Kahvaltı dahil fiyatlar

Önemli Özellikler

  • Doğa ile iç içe konum
  • Yaban hayatını gözlemleme imkanı
  • Şehir gürültüsünden uzak sessiz ortam
  • Doğal ve organik beslenme seçenekleri
Bolu Yaban Yaşam Evleri, şehir hayatından uzaklaşıp doğayla baş başa kalmak isteyen herkes için mükemmel bir seçenektir. Burada huzur bulabilir, yaban hayatını keşfedebilir ve organik lezzetlerle beslenebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Bolu Yaban Yasam Evleri Yorumlar - 1

user233496

Bolu Yaban Yaşam Evleri Konaklama harika bir deneyimdi. Doğanın içinde huzurlu bir konaklama imkanı sunuyor. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da çok lezzetliydi. Kesinlikle tekrar gitmek isteyeceğim bir yer.

4 Temmuz 2024
Bahadır küçükveldet

Bahadır küçükveldet

İşletme harika, çalışanlar çok sıcak kanlı, işletme sahibi ise güzel esnaflığının yanı sıra güzel bir insan. Kesinlikle tavsiye edilir, odalarda hertürlü mutfak araç gereci mevcut dışarıdan alışverişinizi yapıp gelirseniz sorun yaşamazsınız, evler yerden ısıtmalı mutlaka tshirt alın yanınıza çok sıcak oluyor, evde şömine ve mangal var, iç yapısı mimarisi küçük detayları harika, diğer evlerden bağımsız kalabalık ekiple geldiğinizde sabaha kadar gülüp eğlenebilirsiniz. Bu arada ikram edilen süt ve yumurta için teşekkür ederiz? Süt inanılmazıdı ☺️

2023:11:12 10:54:57
ahmet ünsel

ahmet ünsel

Otobana çok yakın, güzel konumda ve şahane manzarası var. Bungalov ahşap tipi evlerde konaklamak çok keyifliydi. Arkadaşlarımızla bir doğum günü kutlaması için burada bir araya geldik ve 2 gece kalarak çok keyif aldık. Yürüyüş yapmak için arkadaki ormanı tercih ettik. Tavsiye edilir.

2023:12:06 10:38:00
Buse Aksoy

Buse Aksoy

Daha gelmeden telefonla iletişimlerinden ne kadar ilgili oldukları belli olan işletme sahibine öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Çalışanları çok candan. Evin içi zaten rüya gibi. Herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. 3 aile geldik ve inanılmaz eğlendik. Evin içi sıcacık, tertemiz, gürültüden uzak, doğa ile iç içe bir yer. Rahatlıkla mangalımızı yaptık. Doğal yumurta ve günlük süt ikramları da çok tatlıydı. Kesinlikle tekrar geleceğimiz bu yeri çok sevdik. Çok teşekkürler :)

2023:11:12 10:58:26
Mert Can Aksoy

Mert Can Aksoy

Kafa dinlemelik tatil planı olanlar için mükemmel bir yer. Çalışanları ve sahibi çok ilgiliydi. Dışarıdan yiyecek içeceğimizi alıp gittik zaten evde ihtiyacınız olabilecek tüm mutfak eşyası mevcut. Kuzenlerimiz ile birlikte geldik çok memnun kaldık, mutlaka tekrarlayacağız.

2023:11:12 11:05:32
İsmi Gül Demir Küçükveldet

İsmi Gül Demir Küçükveldet

Evler çok güzel. İşletmenin müşterilere yaklaşımı çok iyi. Müşteri değil de misafir gibi hissettiriyorlar. İlk fırsatta tekrar gelinir.

2023:11:12 10:57:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı