Abant Bungalov Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Abant Bungalov Otel Bolu

Abant Bungalov Otel, doğanın içinde huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir tesis olarak misafirlerine hizmet vermektedir. Otel, Abant Gölü'nün muhteşem manzarasına sahip olup, misafirlerine unutulmaz bir tatil fırsatı sunmaktadır.

Tarihçe

Abant Bungalov Otel, 1990 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Otel, doğal güzellikleriyle ünlü Abant bölgesinde yer almakta olup, misafirlerine doğayla iç içe bir tatil imkanı sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Abant Bungalov Otel, konaklama fiyatlarını mevsime göre belirlemekte olup, uygun fiyatlarla kaliteli bir konaklama imkanı sunmaktadır. Ayrıca, erken rezervasyon indirimleri ve özel paketlerle misafirlerine avantajlı fiyatlar sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Abant Gölü manzaralı bungalov konaklama imkanı
  • Doğa yürüyüşü ve aktiviteleri için uygun konum
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • Çocuk oyun alanları ve aktiviteleri
Abant Bungalov Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Doğanın içinde huzurlu bir konaklama deneyimi yaşamak, Abant Gölü'nün eşsiz manzarasını doyasıya izlemek ve kaliteli hizmet almak için Abant Bungalov Otel'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Abant Bungalov Otel Yorumlar - 1

user233477

Bolu Abant Bungalov Otel'de konakladığımız süre boyunca harika bir deneyim yaşadık. Doğanın içinde huzurlu bir ortamda bulunan bungalov odalar, temiz ve konforlu bir şekilde dizayn edilmişti. Otel çalışanları son derece ilgili ve misafirperverdi. Sabah kahvaltısı da oldukça lezzetliydi. Abant Gölü'ne yakın olması da büyük bir avantajdı. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir otel.

4 Temmuz 2024
The Lego Lover

The Lego Lover

Burası 5 yıldızlı bir otel olmadığı için beklenti düzeyimizi fazlasıyla karşılayan, çalışanların ve yetkililerin her zaman yardımcı olduğu gayet mutlu huzurlu günler geçirdik☺ Çocuklarımız da bahçede gönüllerince oynadı, kedilerle vakit geçirdiler. Konumun merkezi olmasi, heryere ulasimimizi kolaylaştırdı. Kisacasi biz cok memnun kaldık, tekrar görüşmek üzere🤗

2022:08:04 12:54:11
Bahriye Hallı

Bahriye Hallı

Doğada, sakin, etraftan soyutlanmış bir işletme asla değil. D-100 karayolu kenarı olduğundan sürekli araba sesi geliyor. Verdiğiniz para aldığınız hizmeti asla karşılamıyor. Gece vakti elektrik kesintisi yaşamış olmamıza karşın sizinle ilgilenmeyen bir sahibi var. Mağdur olmamıza rağmen bir özür dileyen dahi olmadı. Ayrıca verilen kahvaltı da ödediğiniz ücrete göre çok özensiz. Sadece kahvaltı servisi yapan teyzeler dışında ilgilenen kimse yok sizinle.

2022:01:15 19:23:53
Gökçe Pala

Gökçe Pala

Sakin ve huzurlu zaman geçirmek için sosyal medyada tesadüf eseri bulduk burayı. Yorumlara istinaden özellikle gelmeden önce arayıp yola daha uzak olan bungalowu istediğimizi belirttik. Sağolsunlar ona göre planlamışlar. İçeride az sayıda üçgen ev var. Tam da bu nedenle kendinizi çok yalıtılmış hissediyorsunuz. 3 gün boyunca doğru dürüst kimseyi görmedik, ses duymadık diyebiliriz. Evin içerisinde buzdolabı, çay makinası, türk kahvesi ve makinası mevcut ama yemek pişirmek için tek alan dışarıda bulunan mangal. Onu da talep ettiğiniz an görevliler gelip hızlıca yakıyor, sizin için hazır ediyor. Aynı zamanda çok yakın lokasyonlarda restoranlar mevcut. Dilerseniz dışarıdan da sipariş verebiliyorsunuz. Eğer siz de bizler gibi kış gününde gidecekseniz varacağınız saati önceden bilgi verirseniz sizin için klimayı çalıştırıp evi ısıtıyorlar. Çalışanlar ihtiyaç duyduğunuz her an, her konuda destek oluyorlar. Wifi ihtiyacınız varsa maalesef çok yavaş ve yetersiz. Ama telefon ve mobil internet gayet iyi çalışıyor, zaten çok merkezi bir yer. Kahvaltısı da gayet lezzetli ve yeterliydi.

2021:12:18 17:29:04
Hatice Çantaş

Hatice Çantaş

Bizim en büyük tercihlerimizden birisi jakuzi olmasıydı fakat jakuzisi çalışmıyordu. Sobanın bacası dumanı çekmiyordu odanın içi duman altı oluyordu resmen her kıyafetimiz her zaman kullandığımız su şişemiz bile feci derecede is koktu. Bütün bunları bildirmemize rağmen memnuniyet namına hiçbir şey göremedik aksine bu durumdan haberleri yokmuş gibi davrandılar. Kahvaltısı, ortamı güzeldi. Sıcak suda da sıkıntılar vardı diğer bungalovlarda sıcak su açıldığı an su ılık ve az akıyordu. Kesinlikle tavsiye etmem👎🏻

2022:02:02 18:18:52
hatice yucel

hatice yucel

Yeni güzel temiz bir tesis. Goze hitap ediyor her bir şeyi. Hizmet de başarılı. Gelmeden bungalov ısıtılmış, tertemiz hazırlatılmış. Çay makinesi ve çayı, kahve makinesi ve kahvesi, şekeri, mutfak esyalari, rulo kağıt peçetesine kadar vardi. Evimde gibiydim.İster etini al mangal yak ister restoranttan siparis ver. Biz kestane de getirdik mangalda mis gibi pişirip yedik. Aksam bahcede zevkli bir müzik listesinin parçalarini dinledik, sabah son derece güler yüzlü ve misafirperver ablalarin elinden güzel bir kahvalti yiyip ayrıldık.Tekrar gelmek dileğiyle.. hayırlı işler dilerim tüm ekibe 😊

2021:12:21 18:41:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı