EVREN KONUKEVI PANSİYON

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Bolu Evren Konukevi Pansiyon

Evren Konukevi Pansiyon, Bolu şehrinde huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir işletmedir. Misafirlerine ev konforunda bir ortam sunmayı hedefleyen pansiyon, şehir merkezine yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Evren Konukevi Pansiyon, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Bolu'nun doğal güzelliklerine yakın konumuyla da tercih edilen bir konaklama tesisi haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Oda fiyatları günlük bazda belirlenmektedir.
  • Kahvaltı dahil konaklama seçenekleri bulunmaktadır.
  • Sezon ve oda tipine göre fiyatlar değişkenlik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konum
  • Doğa ile iç içe bir ortam
  • Rahat ve temiz odalar
  • Ücretsiz otopark imkanı
Evren Konukevi Pansiyon, sakin ve huzurlu bir konaklama deneyimi arayan misafirler için ideal bir seçenektir. Doğal güzelliklere yakın konumu ve ev konforundaki odalarıyla unutulmaz bir tatil geçirmenizi sağlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez EVREN KONUKEVI PANSİYON Yorumlar - 1

user233414

Bolu Evren Konukevi Pansiyon'da konakladığımız süre boyunca çok memnun kaldık. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Ayrıca konukevinin doğa ile iç içe olması da bizi çok etkiledi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğimiz bir yer oldu.

4 Temmuz 2024
Uğur BAL

Uğur BAL

Çatı katında konakladım. F/P açısından rahat bir konaklamaydı. Yetkili arkadaşlar konuksever insanlardı. Konum olarak harika bir yerde. Özetle; ben memnun ayrıldım ve tavsiye ederim.

2024:01:06 15:17:04
Mustafa

Mustafa

Necip bey ve eşi çok nazik ve cana yakın insanlar aynı zamanda oğlu Koray bey'de oldukça samimi ve sempatik birisi. Macaristan'dan gelen 8 kişilik misafirlerimle birlikte bu pansiyonda konakladık ve çok memnun kaldık. Kendilerine ve tüm çalışanlara ilgi ve alakaları ve yardımları için teşekkür ediyorum. Burayı tüm ailelere ve temiz güvenli bir yer arayan herkese tavsiye ederim. İyi günler.

2023:07:13 09:27:17
Shaimaa Dhafir

Shaimaa Dhafir

Otelin sahipleri çok nazik ve kibardı... yardım severler ..odalar temiz..biz çıkınca tuvaleti temizlemişler...kahvaltı basit olduğuna rağmen güzeldir ve yeterli ...ev yapımı portakal reçeli de çok sevdim ...tarifini abladan aldım ..kahvaltı yeri güzel ve düzenli ... sonunda 2 gece otelde geçirdik ve memnun kaldık... Bolu'ya gidersem, yine Evren otele giderim ...otel sahibine ve tüm çalışanlara çok teşekkür ederim 🩷

2023:07:27 19:03:15
Berat Alparslan

Berat Alparslan

10 Nisan 2023 tarihinde eşimin öğretmenlik mülakatı sebebiyle bir gece konakladık ve deneyim sahibi olduk.Daha yoldayken beni arayıp “ bu akşam pansiyonda iftar daveti veriyoruz, yetişirseniz sizleri de bekleriz “ diyerek ne kadar müşteri memnuniyetine önem verdiklerini gösterdiler. Biz de seve seve davete icabet ettik.Nezih bir aile işletmesiydi ve emekli öğretmenler tarafından işletiliyordu.Odalar temiz, düzenli ve ferahtı.Boluda olduğu için acaba gece bebeğimiz üşür mü diye endişe yaşadık ancak petekler çalışıyordu ve oda sıcacıktı.Ücret olarak; toplam 500 tl ödedik.Sabah kahvaltısı ücrete dahildi ve otoparkları mevcuttu.Tekrar Boluya gitmem gerekirse ilk kalmak isteyeceğim yer olacak.

2023:04:13 11:00:31
Nazlı N

Nazlı N

En üst katta ki odalar ferah ve çok merkezi bir konumda pansiyon, ama kahvaltı da hic değişiklik yoktu her gün aynı ve taze olduğunu da pek düşünmüyorum. Otel hakkında giriş cikis internet vs bilgilendirme çok kötüydü sürekli sor öğren olayı. Temizlik baştan savmaydı maalesef ve sürekli hatırlatmak gerekiyordu odada ne eksik eksik olanı da ya hiç koymuyorlardı ya da birbir, dışarıdan aldık çoğu zaman

2023:05:06 06:28:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı