Abant Zümrüt Dağevi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Abant Zümrüt Dağevi Bolu

Abant Zümrüt Dağevi, doğanın içinde huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine eşsiz Abant Gölü manzarası eşliğinde konforlu ve şık odalarında konaklama imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Abant Zümrüt Dağevi, 2005 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Doğa ile iç içe bir konaklama deneyimi sunan otel, her mevsim ziyaretçilerini ağırlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Oda fiyatları sezon ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı ve akşam yemeği fiyatları oda fiyatına dahil olabilir veya ekstra ücrete tabi olabilir.

Önemli Özellikler

  • Abant Gölü manzaralı odalar
  • Restoran ve bar hizmeti
  • Spa ve wellness olanakları
  • Doğa yürüyüşü ve aktivite imkanları
Abant Zümrüt Dağevi, doğanın huzur verici atmosferinde unutulmaz bir konaklama deneyimi sunar. Eşsiz manzarası, konforlu odaları ve kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerini ağırlamaktadır. Bolu'ya seyahat eden herkesin Abant Zümrüt Dağevi'ni tercih etmesini öneriyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Abant Zümrüt Dağevi Yorumlar - 1

user233402

Bolu Abant Zümrüt Dağevi'nde konakladığımız süre boyunca harika bir deneyim yaşadık. Oda temizliği ve konforu oldukça iyiydi. Personel güleryüzlü ve yardımseverdi. Sabah kahvaltısı da oldukça lezzetliydi. Ayrıca otelin manzarası da muhteşemdi. Tek olumsuz yanı biraz uzak olmasıydı, ancak bu da doğanın içinde huzurlu bir konaklama deneyimi yaşamamızı sağladı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

4 Temmuz 2024
Zeynep Gördebil

Zeynep Gördebil

Personel ve çalışanlar güler yüzlü ve sıcakkanlılar. Ama her şey bununla bitmiyor maalesef. Odalar bakımsız tuvaletin kapısı kapanmıyor. İki yetişkin iki cocuk diye girdiğimiz odada sadece çift kişilik yatak vardı sonradan yere yatak attılar bu sefer de hareket alanı kalmadı hiç. Askılık yok çöp kovası yok. Banyo lavabosunda sıcak su hemen geliyor ve internet var.kahvaltisi güzel. Kaymaya giderseniz bot veriyorlar. Beklentiyi büyük tutmayın

2024:01:25 13:47:24
BK

BK

1 gece şömineli standart odada konakladık, ilk kez şömine deneyimimiz oldu, odada belli olmuyor ama girip çıkınca is kokusu çok oluyor sık sık havalandırmak lazım, gece özellikle uyurken rahatsız ediyor. Odanın en handikaplı yönü banyoda duşa kabin olmaması, lavabo ve wc nin ortasında açık bir şekilde duş başlığı var, belki 1 gece için idare edilebilir ancak ayrı olması gerekir. Benim kaldığım odada wifi çekmiyordu yada çok zayıf çekiyordu. Personel genel olarak ilgili ve güler yüzlü idi. Sabah kahvaltısı çeşit olarak bol ve güzeldi, ancak çok fazla küçük tabaklarda zeytin&peynir çeşidi geliyor çoğuna dokunamadık bile. Ziyan olmaması açısından bir masaya peynir, zeytin vs. için açık büfe şekline koyulup insanlar yiyeceği kadar alsa daha güzel olur bence.

2023:12:30 08:19:51
Ezgi Burcu Kabakcı

Ezgi Burcu Kabakcı

Abant gölüne yaklaşık 10 dk mesafede butik bir otel. Biz çift olarak tek gece konakladık şömineli odayı seçmiştik. Oda çok küçük malesef eşyaları koyacak bir gardrop portmanto bile yoktu. Duşakabinsiz tuvalet ile duşun bir arada olduğu çok ilkel bir banyosu vardı; kapısı kapanmıyordu biz arkasına komodin koyduk çünkü acayip kokuyordu borular mı değişecek ne yapılacaksa ertelenmemeli. İlk kez şömineli bir odada kaldım oda küçük diye mi yakılan odun çok is oluşturuyor diye mi bilmiyorum ama sabaha kadar koku ve isten uyuyamadım belki de şömineli oda uyumak için ideal değildir. Kapaklı bir şömine küçük odaya daha mı iyi olur bilen biri daha iyi yorumlar. Kahvaltısı çok övülmüştü ben pek sevmedim standart tatlar farklı ve çok güzel bir tat yoktu, çeşit çok çok fazlaydı çoğu masada kaldı yazık oldu sonra kalanları birleştirmiyorlardır umarım, daha az çeşitle daha imza bolu tatlarıyla da gayet iyi olabilir israf gerçekten. Tek sevdiğim şey çalışanların kibarlığı ve güleryüzüydü.

2023:12:30 08:22:56
YASİN Pala

YASİN Pala

İki kişilik şömineli odada kaldık. Oda dağ ve bahçe manzaralı idi. Al eline çayını kahveni saatlerce manzarayı seyret ve tefekkür et. Odalar temiz. Ama elbise koyacak dolap portmanto tarzı bişeyler yok. Günlük bir sepet odun hakkınız var ve yeterli geliyor. Siz isterseniz dışarıdan kendiniz ilave odun getirebilirsiniz Bunun dışında Abant yolu üzerinde bir tesis çıktığınız zaman direkt karayolu karşınıza geliyor çok Yürüyüş yapacağınız bir mekan ve alan yok Onun için Abant Gölü'ne gidip yürüyüşünüz orada yapabilirsiniz evin arkasında geniş bir bahçe var güzel de bir dere akıyor dere kenarında banklar var. Kahvaltı çok methediliyor ama bunu müspet eleştirel anlamda söylüyorum öyle çok göklere çıkartılacak bir kahvaltı değil sadece zeytin ve peynir çeşitleri bol reçel ve tatlı çeşitleri fazla. Daha güzel olabilmesi için dişe değer Gözleme ve börek tarzı ilaveler yapılırsa iyi olur diye düşünüyorum ama güler yüzlü hizmet insana bütün eksiklikleri unutturuyor. Ancak banyoda lavabo ve klozet bir arada ve dar. Her yer ıslanıyor. Buna da bir çözüm üretilmeli. Bir de dağa bakan odanın camları her müşteriden sonra tertemiz silinmeli bana göre. Bizden önce kalanlar camlara bant yapıştırmış. İzleri duruyor ve görüntüyü bozuyorsun. Canlar kirli mi idi. Hayır ama daha temiz olmalı ki karşıki manzara daha net ve güzel görünsün. Biz konaklamaktan,iş yeri sahipleri ile tanışmaktan, orada kalmış olmaktan dağların tertemiz havasını içimize çekmiş olmaktan son derece memnun kaldık. Tekrar gelir miyiz? Kesinlikle ama kesinlikle Evet. Tavsiye eder miyiz o da evet.

2023:12:12 14:16:08
Leyla Ekinci

Leyla Ekinci

3 aile beraber gittiğimiz tatilimiz harika geçti. Her anlamda sizi evinizde hissettiriyorlar. Hep güleryüzlü ve içten davranışlarıyla iyi geldik diyorsunuz. 2 yaşında oğlumuz acıktı diye hemen yoğurt çorbası yapmalarını, çocuklar için mutfağı seferber etmelerini unutamam. Sıcacık şömüne de keyfifle kahvenizi yudumlayabilirsiniz. İlaveten kahvaltıları enfes. Oda temizliği sıcaklık mıhteşem. Yataklar çok rahat. Tekrar geliriz dediğimiz mükemmel bi tesis

2023:12:24 10:57:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı