Bolu Suit Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Bolu Suit Otel

Bolu Suit Otel, Bolu şehrinde konforlu ve lüks konaklama imkanı sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, modern tasarımı ve şık dekorasyonu ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Bolu Suit Otel, 2010 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, konuklarına unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik göstermektedir.
  • Konaklama fiyatlarına kahvaltı dahildir.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel kampanyalar mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Modern ve şık tasarımı
  • Konforlu ve geniş odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Bolu Suit Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu ve lüks odaları, merkezi konumu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile misafirlerine en iyi konaklama deneyimini sunmaktadır. Bolu'yu ziyaret eden herkesi Bolu Suit Otel'e bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Bolu Suit Otel Yorumlar - 1

user233394

Bolu Suit Otel'de konakladığımız süre boyunca çok memnun kaldık. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Otelin konumu da şehir merkezine yakın olması avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

4 Temmuz 2024
Nurullah Eray Orhan

Nurullah Eray Orhan

5 yıldızlı otellerde bu denli hizmet yokTemizlik muhteşemOdalar pırıl pırılKahvaltı harikaDaha önce çok yerde kaldık ama burası çok çok iyi1 dakika düşünmeyin

2024:01:25 06:33:19
C K

C K

Fiyatina gore gercekten temiz otel ve buyuktu. Bedava otopark olmasi buyuk luks. Helal malzemeden kismamislar oda baya sicakti kiş aylarinda.

2024:01:21 11:41:12
ugur demiral

ugur demiral

Bu oteli seçerken açıkcası ümitli değildik ancak şok olduk. Daha önce tatil için bir çok otelde kaldık. Ama bu otel kadar temizini görmedim. 1. günde havlu, wc kağıdı vs… değiştirdiler. Odada mutfak bile vardı. Su ısıtıcısı ve mini dolapta vardı. Sadece kahvaltı biraz zayıftı ama o kadar da olacak. Konumu da çok iyi. Otoparkıda var ücretsiz daha ne olsun.

2023:10:07 16:23:11
Elif Aybike Tepeli

Elif Aybike Tepeli

Günü birlik kalmak için tercih ettiğimiz otel. Oldukça ilgililerdi. Otelin altında bir otopark mevcut ama kişisel yerler olduğu için yetersiz geç bir saatte gidiyorsanız yer bulmakta zorlanabilirsiniz. Konum olarak oldukça iyi. Yalnızca temizlik konusunda biraz daha özen gösterilebilir. Bunun dışında fiyat performans bir otel.

2023:10:14 22:37:08
akrep (zkbr)

akrep (zkbr)

Kahvaltı daha iyi olabilirdi.kahvaltılık dışında sadece haşlanmış yumurta vardı.ya börek ya poğaça ya patates kızartma olabilir..odalar ferah,şehir merkezinde olmasına rağmen cam kapalı uyurken gürültü olmadı rahat uyuduk.güler yüzlü çalışanlara teşekkür ederiz

2023:09:27 10:10:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı