Bolu Çatı Katı Bungalow & Taş Ev

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Bolu Bolu Çatı Katı Bungalow & Taş Ev

Bolu Çatı Katı Bungalow & Taş Ev, Bolu şehrinde doğanın içinde huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir işletmedir. Misafirlerine modern konforu ve geleneksel taş ev mimarisini bir arada sunarak benzersiz bir konaklama deneyimi yaşatmaktadır.

Tarihçe

Bolu Çatı Katı Bungalow & Taş Ev, 2010 yılında açılmış olup o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Doğaya saygılı bir şekilde tasarlanmış olan tesis, misafirlerine unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

İşletme, konaklama fiyatlarını mevsime ve oda tipine göre belirlemektedir. Misafirlerine uygun fiyatlarla kaliteli bir konaklama deneyimi sunmayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Doğa ile iç içe konum
  • Geleneksel taş ev mimarisi
  • Modern konfor ve ekipmanlar
  • Huzurlu ve sakin ortam
Bolu Çatı Katı Bungalow & Taş Ev'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Doğanın içinde huzurlu bir konaklama deneyimi yaşamak isteyenler için ideal bir seçenektir. Geleneksel taş ev mimarisi ve modern konforun bir arada sunulduğu bu işletmede unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Bolu Çatı Katı Bungalow & Taş Ev Yorumlar - 1

user233362

Bolu Bolu Çatı Katı Bungalow & Taş Ev Konaklama harika bir deneyimdi. Doğanın içinde huzurlu bir konaklama imkanı sunuyor. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da çok lezzetliydi. Kesinlikle tekrar gitmek isteyeceğim bir yer.

4 Temmuz 2024
Pelin Kurumlu

Pelin Kurumlu

Kız arkadaşımla beraber bi gece kaldığımız bu güzel tatilimizde, Çatı katı bungalovu tercih ettik. Gittiğimizde çok samimi iyi insanların bizi karşılaması ile birlikte kendimizi çok güvende hissettik. Aşcı olduğunu düşündüğümüz abla çok tatlı, yardımsever ve çok samimi. Kendisine tekrar burdan teşekkürlerimi iletiyorum. Her konuda çok yardımcı oldular. Biz giderken yiyecek ve içecek tüm ihtiyaclarımızı alıp gittiğimiz için çok rahat ettik. Eksikleri tabiki var mutfak gereçleri ile ilgili lâkin bizim için çok sorun yaratmadı . Soba ile evinizin içi sımsıcak oluyor lâkin , gece uyuduktan sonra soba sönmeye başlayınca üşüyorsunuz. Gece kalkıp odun atmam gerekiyor. Onun dışında herşey çok güzeldi. Tekrardan Çatı bungalov ailesine teşekkür ederiz 🙏🏼🙏🏼☺️

2023:12:19 18:52:08
Sibel Aygüneş

Sibel Aygüneş

herkes çok ilgili ve güler yüzlüydü hiçbir sorun yaşamadık aynı zamanda güvenlik konusunda gönül rahatlığıyla konaklanabilir aynı zamanda her konuda çok yardımcı oldular :)

2024:01:16 13:00:29
Berk Sah

Berk Sah

Eşimle yılbaşı dahil 3 gece konakladık. Odalar, eşyalar, ikramlar dört dörtlüktü. Fakat en güzeli tüm personelin olabildiğince ilgili, alakalı ve nazik olmalarıydı. Gönlümüzde yer edindiler, unutamayacağımız bir tatil oldu bizim için. Her şey için çok teşekkürler.

2024:01:02 20:43:15
gamze iscan

gamze iscan

Bu hafta kalmaya gittik ve gerçekten çok memnun kaldık. Çok güler yüzlüler hiç bir şekilde mağdur edilmedik. Kahvaltısına bayıldık :) Çok temiz ve güvenle kalınabilecek bir yer. En kısa zamanda tekrar gideceğiz. 🙏🏻

2023:12:03 07:38:04
beray kurt

beray kurt

Hafta sonu için erkek arkadaşım ile birlikte gittik. Odalar gayet temizdi. Karşılama esnasında son derece güler yüzlü insanlarla karşılaştık. Çok ilgi bekliyorsanız pek size göre bir yer olmayabilir ama biz her şeyi kendimiz götürdük, ekstradan hizmet alma ihtiyacı duymadık. Pazar günü odaya servis verilen kahvaltı da gayet güzel ve yeterliydi. Tüm herkese teşekkürler.

2023:11:05 16:44:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı