Ahit Hukuk Bürosu – Av. Sefa KOYUNCU & Av. Samet CAN

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Ahit Hukuk Bürosu - Av. Sefa KOYUNCU & Av. Samet CAN

Ahit Hukuk Bürosu, Bolu şehrinde faaliyet gösteren köklü bir hukuk firmasıdır. Av. Sefa KOYUNCU ve Av. Samet CAN tarafından kurulan bu büro, geniş bir hukuk alanında hizmet vermektedir.

Tarihçe

Ahit Hukuk Bürosu, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, müvekkillerine kaliteli ve güvenilir hukuk hizmetleri sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Ahit Hukuk Bürosu, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak adil ve şeffaf bir fiyat politikası benimsemiştir. Hizmet almak isteyen herkes için uygun fiyatlar sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş hukuk alanında hizmet verme kapasitesi
  • Deneyimli ve uzman avukat kadrosu
  • Müvekkillerine bireysel ve kurumsal hukuk danışmanlığı
  • Hızlı ve etkili çözümler sunma yeteneği
Ahit Hukuk Bürosu, müvekkillerine sağladığı profesyonel hizmetler ve müşteri odaklı yaklaşımıyla tercih edilmeyi hak eden bir hukuk firmasıdır. Hukuki sorunlarınızı çözmek ve haklarınızı korumak için Ahit Hukuk Bürosu'na başvurabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Ahit Hukuk Bürosu – Av. Sefa KOYUNCU & Av. Samet CAN Yorumlar - 1

user232892

Bolu Ahit Hukuk Bürosu'ndan Av. Sefa KOYUNCU ve Av. Samet CAN ile çalışma fırsatım oldu. İkisi de alanlarında oldukça başarılı ve tecrübeli avukatlar. Sorunlarımıza hızlı ve etkili çözümler buldular. İşlerini titizlikle yapan, müşteri memnuniyetine önem veren bir ekip olduklarını gördüm. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

3 Temmuz 2024
Cicek Madencioglu

Cicek Madencioglu

Samet beye cok tsk ediyorum almanyadan yazdim olayi izah ettim durmu deglendirdi bana hemen geri dönüs yapti ve beni en ince detayina kadar bilgilendirdi sag olsun herkese taviseye ederim hic korkmayin danisin ve güvenin almanyadan selamlar

2023:08:16 15:10:29
Resul Kaba

Resul Kaba

Hoşgörünüz bir yana saygınız diğer tarafa. Olmaz dediğimizi oldurdunuz ne desem az hakkıyla işini yapan ender insanlardansınız Allah sizdende sizi yetiştiren ailedende razı olsun….

2022:03:11 19:50:54
Mert Deniz

Mert Deniz

Avukat Samet Bey işinin ehli bir hukukçu.Müvekkile yaklaşım, dava aşamalarındaki yeterli bilgilendirmesi, bütün süreçlere hakim olması tercih sebebi oldu.Bütün yakınlarıma kendisini öneriyorum.

2021:10:28 15:26:40
Âmine Özdemir

Âmine Özdemir

Oldukça kaliteli ve dinamik bir ekip, hukuki tüm işlemlerinizi güvenerek emanet edebilirsiniz. Avukat-müvekkil ilişkileri profesyonelce yürütülüyor ve her aşamada bilgilendiriliyorsunuz

2022:01:12 07:14:01
Ahmet Kaynarpınar

Ahmet Kaynarpınar

Yeni dinamik enerjik direk sonuca yönelik çalışan işine hakim işini en güzel şekilde yapan işinin ehli arkadaşlar. ⭐⭐⭐⭐⭐

2021:10:29 12:28:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:30
  • Salı 09:00–18:30
  • Çarşamba 09:00–18:30
  • Perşembe 09:00–18:30
  • Cuma 09:00–18:30
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı