Avukat İrem ÖZCAN

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 40 Yorum Ekle

Bolu Avukat İrem ÖZCAN

Avukat İrem ÖZCAN, Bolu şehrinde hukuk alanında hizmet veren bir avukattır. Müvekkillerine profesyonel ve etkili hukuki destek sunmaktadır.

Tarihçe

Avukat İrem ÖZCAN, uzun yıllardır hukuk alanında deneyim sahibi bir avukattır. Bolu'da birçok başarılı dava sonuçlandırmış ve müvekkillerine adaletin sağlanması için çalışmıştır.

Fiyat Politikası

Avukat İrem ÖZCAN, müvekkillerine adil ve şeffaf bir fiyat politikası sunmaktadır. Hizmetlerinin kalitesine göre uygun fiyatlar belirlemektedir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli bir avukat
  • Adaletin sağlanması için kararlılıkla çalışma
  • Şeffaf ve adil fiyat politikası
  • Müvekkillerine etkili hukuki destek sunma
Avukat İrem ÖZCAN, müvekkillerine adaletin sağlanması için kararlılıkla çalışmakta ve profesyonel hizmet sunmaktadır. Hukuki sorunlarınızda güvenilir bir destek arıyorsanız, Avukat İrem ÖZCAN sizin için doğru tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Avukat İrem ÖZCAN Yorumlar - 1

user232785

Çok profesyonel ve işini titizlikle yapan bir avukat. Sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdu ve beni her aşamada bilgilendirdi. Kesinlikle güvenilir bir avukat, herkese tavsiye ederim.

3 Temmuz 2024
Gülsün Celasun

Gülsün Celasun

Av. İrem Özcan işini hakkı ile yapan takip eden çok hızlı sonuçlandıran yerinde anında müdahale eden işini severek yapan ve sizi gerektiği şekilde savunan başarılı bir avukattır. Hukuksal alanda kesinlikle güvenebileceğiniz ender kişilerdendir. Tecrübeleri ve bilgilerinden dolayı kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

2022:04:19 19:21:46
FATİH GÜVEN

FATİH GÜVEN

Dinamik, kararlı, genc, azimli, mesleğini seven ve hakkıyla yapmaya çalışan aynı zamanda Güler yüzlü, insan ilişkilerine önem veren yapıcı ve olumlu tutumları sayesinde çevresinde sevilerek sayılan saygın bir avukat. Kesinlikle işbitirici, tavsiye ederim 👍

2022:04:19 19:01:00
Gürsoy Armutçuoğlu

Gürsoy Armutçuoğlu

Genç avukat kardeşimiz,meslekte yeni olmasına rağmen çok başarılı olmuştur. Müşterilerine karşı nazik ,kararlı , açık davranmaktadır. Geleceğide başarılı olacağına inandığım genç avukat kardeşimize başarılarının devamını diliyorum.

2022:04:19 18:42:28
Tunahan Conger

Tunahan Conger

İrem hanım ilgisi,güler yüzü ve mesleği hakkındaki bilgisiyle bizlere çok yardımcı oldu teşekkür ederiz

2022:04:19 18:38:23
Emel Gheorghe

Emel Gheorghe

Sevgili İrem hanımı başarılı buluyorum,ve başarılarının devam edeceğine inanıyorum.🍀🙏🍀🙏🍀

2022:04:20 16:52:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı