MERCAN HUKUK BÜROSU-Bolu Avukat

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

MERCAN HUKUK BÜROSU-Bolu Avukat

MERCAN HUKUK BÜROSU-Bolu Avukat, Bolu şehrinde hukuk alanında hizmet veren köklü bir kuruluştur. 20 yıldan fazla deneyime sahip olan avukatlarımız, müvekkillerimize profesyonel ve etkili hukuki destek sağlamaktadır.

Tarihçe

MERCAN HUKUK BÜROSU-Bolu Avukat, 2000 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana adaletin sağlanması ve müvekkillerin haklarının korunması için çalışmaktadır.

Fiyat Politikası

MERCAN HUKUK BÜROSU-Bolu Avukat, müvekkillerine adil ve şeffaf fiyat politikası sunmaktadır. Hizmetlerimiz için belirlenen ücretler, yapılan işin karmaşıklığına ve süresine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli avukatlar
  • Çözüm odaklı hizmet anlayışı
  • Gizlilik ve güvenilirlik
  • Hızlı ve etkili çözümler
MERCAN HUKUK BÜROSU-Bolu Avukat, müvekkillerinin haklarını en iyi şekilde korumak ve adaletin sağlanmasına katkıda bulunmak için çalışmaktadır. Profesyonel ekibimiz ve çözüm odaklı yaklaşımımız ile her zaman müvekkillerimizin yanındayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez MERCAN HUKUK BÜROSU-Bolu Avukat Yorumlar - 1

user232773

Bolu Mercan Hukuk Bürosu'ndan aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Avukatları işlerini titizlikle ve profesyonellikle yürütüyorlar. Sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdular. İletişimleri de oldukça güçlü ve samimi. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Temmuz 2024
Yasemin Baykal

Yasemin Baykal

Avukat Ramazan Mercan işini hakkıyla yapan, takip eden, çok hızlı sonuçlandıran, yerinde anında müdahale eden, işini severek yapan ve sizi gerektiği şekilde savunan başarılı bir avukattır. Hukuksal alanda kesinlikle güvenebileceğiniz ender kişilerdendir. Tecrübeleri ve bilgilerinden dolayı kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

2022:06:08 10:58:35
Mehmet Şimşek

Mehmet Şimşek

Alacakla ilgili bir sorunumuzda tavsiye üzerine Mercan Hukuk Bürosu Avukat Ramazan Mercan ile tanıştık. Avukata Vekalet verdik dava açtılar geçen ayda dava sonuçlandı ve alacağımız tahsil ettik. Yardımları İçin Teşekkür ederiz.

2022:06:24 17:06:14
Okan Bayar

Okan Bayar

Ramazan bey sayesinde iş yerimden haksız yere kovulduktan sonra açtığım tazminat davasını kazandım kendisine çok şey borçluyum çok iyi bir ağır ceza avukatı. Teşekkürler Mercan Hukuk Bürosu.

2022:01:20 09:57:36
Osman Mercan

Osman Mercan

Çok ilgili , pozitif ve işinde çok başarılı bir avukat.Mercan Hukuk Bürosu Ramazan MERCAN dan çok memnun kaldım profesyonelliğin tek adresi.

2022:01:20 14:04:19
Elanur Yüksel

Elanur Yüksel

Gerçekten işini mükemmel özveriyle yapan kaliteli bir avukat kendisi eğer zorlu bir davanız var ise şiddetle tavsiye ederim.Her konu da destekçiniz.🙏

2022:01:18 11:04:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–16:00
  • Pazar Kapalı

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı