SAFİR HALI YIKAMA

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

SAFİR HALI YIKAMA

SAFİR HALI YIKAMA, Bolu şehrinde halı yıkama hizmeti sunan bir işletmedir. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

SAFİR HALI YIKAMA, 2010 yılında Bolu'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veren işletme, sektördeki deneyimi ve uzman kadrosuyla güvenilir bir marka haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

SAFİR HALI YIKAMA, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Halı yıkama fiyatları halının boyutuna ve türüne göre değişiklik gösterebilir. Detaylı fiyat bilgisi almak için işletme ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ve hijyenik hizmet
  • Çevre dostu temizlik ürünleri kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
SAFİR HALI YIKAMA'yı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, halılarınızı güvenle teslim edebileceğiniz bir adres olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez SAFİR HALI YIKAMA Yorumlar - 1

user232653

Bolu Safir Halı Yıkama Çamaşırhanesi oldukça profesyonel ve titiz bir hizmet sunuyor. Halılarımı buraya götürdüğümde her zaman temiz ve mis gibi geri alıyorum. Çalışanlar güler yüzlü ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Temmuz 2024
Ebru İhtiyar

Ebru İhtiyar

Tam bir saygısız ve terbiyesiz halıları yıkamamışlar koku sıkıp getirmişler birde telefonda hakaret ediyor asla ama asla bir esnaf değil yani halım yıkanmamış yada temiz olmamış diye ararsanız küfür yiyip telefonu suratınıza kapatabilirler

2023:10:17 10:37:18
azra çetinkaya

azra çetinkaya

Hiç tavsiye etmiyorum insanla dalga geçiyorlar resmen paramızla rezil olduk aklı olan vermez bunlara terbiyesizlik diz boyuTelefonda saygısızca azarlıyorlar!!

2023:09:22 16:35:51
Gül Doğangönül

Gül Doğangönül

Mutfak halımdaki lekeler çıkmamıştı.Halılarımı kurutmadan göndermişler.ıslak ve nemliydi.rutubet kokuyordu.Stor perde verdim bütün lekeler olduğu gibi duruyordu hiçbiri çıkmamıştı yıkanmadan geri gelmiş gibiydi.Hiç memnun kalmadım.

2023:05:18 10:59:17
Betül Çetin

Betül Çetin

Halılar biraz geç geldi ama gayet güzel yıkanmış 3. Verisimiz çok memnun kaldık

2023:07:30 20:32:43
Asiltürk ÖLMEZ

Asiltürk ÖLMEZ

Halıları Safir Halı Yıkamaya verdim.Telefonu açan arkadaş kibar beyfendi.Piyasaya göre elinden gelen yardımı yaptı ayrıca halılarım da leke uz olmasına rağmen tertemiz olmuş. Tavsiye ederim.

2022:02:21 19:30:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı