Kocum Hali Yikama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Kocum Hali Yikama Bolu

1995 yılında kurulan Kocum Hali Yikama, Bolu şehrinde halı yıkama hizmeti veren öncü bir kuruluştur. Müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmet sunmayı ilke edinmiş olan işletme, yılların verdiği deneyimle sektörde öne çıkmaktadır.

Tarihçe

Kocum Hali Yikama, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Sürekli olarak ekipmanlarını ve tekniklerini güncelleyen işletme, müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmaktadır.

Fiyat Politikası

Kocum Hali Yikama, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Fiyatlandırma politikası, halının boyutu ve türüne göre değişiklik gösterebilmektedir. Detaylı fiyat bilgisi almak için işletme ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Kaliteli ekipmanlar ve temizlik ürünleri
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Kocum Hali Yikama, halılarınızı titizlikle temizleyerek size tertemiz ve mis gibi kokan halılar sunar. Profesyonel ekibi ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edebileceğiniz bir adres.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Kocum Hali Yikama Yorumlar - 1

user232616

Bolu Kocum Hali Yikama Çamaşırhane oldukça temiz ve düzenli bir işletme. Personelleri güler yüzlü ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Çamaşırlarımı her zaman güvenle teslim edebiliyorum. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Temmuz 2024
Gülçin Ateş

Gülçin Ateş

6 parça halı verdim, 1 hafta sonra halılarımı teslim aldım. 2si normalde olmayan siyah lekelerle kaplıydı. Islak mendille sildiğimde cıkıyor. 1i boydan boya uzun beyaz tüylü bir kedinin tüyleri ile kaplıydı. Tekrar aldılar, aldıklarının 6. Gününde dükkana uğrayıp akıbetini sormak istedim. Dükkanda duran bir kadın bilmiyorum ne zaman gelir, 10 gün el koydum halınıza getirmeyeceğim gibi talihsiz cümleler kurdu. Şarjım olmadığı için polisi arayamadım. Eşim tekrar aradı kamera kaydı olup olmadıgını şikayetçi olacağını söyledi ve iş sahibi bir bey ile gün içinde teslim olacağı şeklinde uzlaşmaya gittiler. Halılarımı aynı gün teslim aldım. Halımın 1inde bahsi geçen siyah lekeler halen mevcut. Muhattap olmamak adına kendim ıslak mendille sildim tek tek, ıslak mendille çıkıyor düşünün artık. Halıların ilk grldiği halini paylaşıyorum. 2. Geldiklerinde tüylü getirilmiş olan ve beyaz renk olan temizdi.

2023:09:17 04:49:52
Mahmut

Mahmut

Kesinlikle tavsiye etmem halılar 1 ayda ancak yıkanıyor. Telefona cevap veren kadın saygısız ve kaba konuşuyor. Başka halı yıkamacılar deneyiniz

2023:10:31 15:33:00
Ilknur Adiguzel

Ilknur Adiguzel

Asla güzel yıkamiyor perdelerim hep lekeli geldi eski kalitesinden eser yok annemin zoruyla buraya vermiştim yıkmaya ama pişmanlık

2023:08:19 05:43:03
Svl Kcn

Svl Kcn

Telefondaki kadın her zaman ayarsızdı ama çingene mahallesine çevirecek kadar alçalacağını hiç düşünmemiştim. Asla tavsiye etmiyorum.

2023:09:15 15:39:53
Hülya Yıldız

Hülya Yıldız

Ben hayatım da böyle ilgisiz böyle berbat bi firma görmedim ! Telefonun başında ki kadın tam bi rezil !!! 10 günde geldi halılarım

2023:06:17 09:46:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı