İzzet Baysal Fizik Tedavi Yeni Binası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

İzzet Baysal Fizik Tedavi Yeni Binası Bolu

İzzet Baysal Fizik Tedavi Yeni Binası, Bolu şehrinde fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri sunan modern bir tesis olarak hizmet vermektedir.

Tarihçe

İzzet Baysal Fizik Tedavi Yeni Binası, Bolu'nun sağlık sektöründeki ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla kurulmuştur. Yılların deneyimi ve uzman kadrosu ile hastalarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

İzzet Baysal Fizik Tedavi Yeni Binası, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir. Hizmetlerin fiyatları, tedavi süresine ve uygulanan yöntemlere göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve donanımlı tesis
  • Uzman ve deneyimli fizyoterapistler
  • Bireysel tedavi planları
  • Geniş ve konforlu odalar
İzzet Baysal Fizik Tedavi Yeni Binası, hastalarına en iyi hizmeti sunmak için sürekli kendini yenileyen ve geliştiren bir kuruluştur. Uzman kadrosu ve modern tesisleri ile tercih edilmesi gereken bir adresdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez İzzet Baysal Fizik Tedavi Yeni Binası Yorumlar - 1

user232134

Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi Yeni Binası Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir yapıya sahip. Hastane içerisindeki tedavi odaları ve ekipmanlar oldukça yenilikçi ve hasta konforunu ön planda tutacak şekilde düzenlenmiş. Ayrıca hastane personeli de son derece ilgili ve profesyonel. Ancak, bazı alanlarda hizmet kalitesinin artırılması gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir hastane olduğunu söyleyebilirim.

2 Temmuz 2024
AYDIN KARACAN

AYDIN KARACAN

İlk başta Mustafa Sağlam hocama ve dahiliye doktoruna sonsuz teşekkürler çalışan herkes den Allah razı olsun hemşire si fizyoterapist leri hepsi elinden geleni yapıyor lar hastanenin yapımın da emeği geçen herkese teşekkür ederim

2023:05:13 15:54:31
Ramazan Erol

Ramazan Erol

Emeği geçenlere teşekkür ederim annem Ayşe Erol güzel şart larda tedavi görüyor

2016:08:02 03:28:13
Zübeyde Ertürk

Zübeyde Ertürk

tüm çalışanlara teşekkürler herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor

2019:11:30 15:18:20
Önder Yıldız

Önder Yıldız

Mükemmel hizmet

2021:01:31 07:43:36
vahit tasagal

vahit tasagal

Güzel bir yer

2017:07:09 05:08:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı