İZZET BAYSAL FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

İZZET BAYSAL FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ Bolu

İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bolu şehrinde hizmet veren önemli bir sağlık kuruluşudur. Hastane, fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında uzmanlaşmış bir ekip tarafından yönetilmektedir.

Tarihçe

Hastane, 1992 yılında kurulmuş olup o günden bu yana bölgedeki hastalara kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır. Sürekli olarak kendini geliştiren ve yenileyen bir kurum olarak, hastane modern tıbbi ekipmanlarla donatılmıştır.

Fiyat Politikası

Hastanenin fiyat politikası, hastaların bütçelerini zorlamadan kaliteli sağlık hizmeti alabilmelerini sağlamak üzerine kuruludur. Hasta memnuniyetini ön planda tutan bir yaklaşımla, adil ve şeffaf fiyatlandırma politikası benimsenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli sağlık personeli
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Geniş ve konforlu hasta odaları
  • Rehabilitasyon alanında uzmanlaşmış bir ekip
İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kaliteli sağlık hizmeti sunan ve hasta memnuniyetini ön planda tutan bir kuruluştur. Bolu ve çevresindeki hastalar için tercih edilmesi gereken bir sağlık merkezidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez İZZET BAYSAL FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ Yorumlar - 1

user232122

Hastanede tedavi sürecim oldukça başarılı geçti. Fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri oldukça profesyonel ve etkiliydi. Hastane personeli güler yüzlü ve ilgiliydi. Temizlik konusunda da oldukça titizlerdi. Genel olarak memnun kaldım.

2 Temmuz 2024
Zekerriya SAĞLAM

Zekerriya SAĞLAM

Sağlık Bakanlığı ve Bolu Izzet Baysal Üniversitesi ortak hastanesidir. Bölgede çok önemli bir Fizik Tedavi merkezidir. Hekimleri, Sağlık Personeli ve çalışanları çok ilgilidir. Binası bakımlı, temiz, hasta odaları iyidir.

2020:08:24 16:20:34
Mustafa Yılmaz

Mustafa Yılmaz

Yeni Fizik tedavi hastanesi . Dahiliye bölüm var .dahiliye doktoru da iyi.

2021:04:08 08:04:07
Tursun Sarac

Tursun Sarac

Yaklaşık2yıl önce 22yasindaki oğlum Sıtkı Berk yuceyuksel bir trafik kazası sonucu omurilik hasarı almış ve omurilik felci olmuştur.bir çok hastene arayışımız olmuştur arastirmalarimiz sonucunda bolu İzzet Baysal fizik tedavi ve rehabilitasyon Hastanesı. bölümüne başvurduk başvurumuzun akabinde hastaneye kabul edildik sonrasında gerek bashekim ve. personelleri Bizdee uzun yıllardır tanışıyoruz hissiyatı uyandıran fizik tedavi ana bilim dalı başkanı profesör doktor ŞİRZAT ÇOĞALGİL hocama hastanemizde çalışmakta olan asistan doktorlarımıza terapistlerimizin başı Birkan hocama hemşirelerimizin başı Oya hanıma bölümümüzde çalışan fizyoterapistlerimizden Emine hocama hasta bakıcılarımıza mutfakta çalışan personele temızlık yapan personele ve güvenlikteki personellere (bir kişi hariç ) kadar herkese yaptıkları için sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim iyiki varsınız bu zorlu süreçte rabbim iyiki sizlerle karşılaştırdı bizleri.

2021:10:10 09:39:47
Birol Katırcı

Birol Katırcı

Çok elit bir yer ıçerisi ferah donanımlı profesyonel ekip ama korona dolayısıyla aşırı sıkı. Oda normal ama tabi acil hastası olana biraz sıkıntı karantina refekatcisi filan biraz zor işlemler ama genel manada çok güzel bir hastane ekibine ve çalışanlarına kolay gelsin

2020:09:17 10:00:46
RAGIP ÇAMLIBEL

RAGIP ÇAMLIBEL

Güler yüzlü nazik insanlara çok kibar muamele yapan personeli var. Allah Doktorum başta olmak üzere tüm çalışmalarda razı olsun.

2021:10:14 06:56:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı