Adana Asri Mezarlığı

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 68 Yorum Ekle

Adana Yüreğir Adana Asri Mezarlığı Yorumlar - 0

Ahmet Egüz

Ahmet Egüz

Aşırı bakımsız bir mezarlık..Mezarlıklar daire başkanlığı ve Adana Büyükşehir Belediyesinin ilgisizliği nedeniyle harabeye dönmüş...hayrat musluklarını bile çaldırmışlar yenisini takmıyorlar bu kadar ilgisizler..ölüsüne sahip çıkmayan,dirisine de sahip çıkmaz...

2022:04:22 21:54:08
AYSEL TUNA

AYSEL TUNA

adanaya büyüksehir belediyesine yakısmıyor mezarlıkta bakım yok güvenlik sorumluluk almıyor mermerciler mafya olmuş müdüriyet bile karışamıyormuş. tapulu yerimize girilmiş kimsenin haberi yok.allaha emanet bir mezarlık. pislikten geçilmiyor.zengin birinin yada hatırlı birinin cenaze töreni varsa temizlik yapılıyor. mezarların üzeri gelişi güzel atılmış toprak yığınından kaybolmuş mezarlar var. Biride annemindi şikayetle zorla temizlettim. işini yapacak kişiler yetkilendirilsin. kimse işini yapmıyor tabi hesap soran yok. bundan sonra sürekli fotoğraflayıp yayınlayacağım. nerede belediye sahipsiz mezarlar bakılsa düzenlense budama yapılsa tamir edilse olmazmı. okadar insana boşuna maaş ödeniyor.

2023:01:17 22:12:28
Dursun Dağtekin (Duru)

Dursun Dağtekin (Duru)

Hayatın son durağı nezih huzurlu bir mekan ve belediye buranın temizliğine çok büyük önem veriyor

2020:02:02 22:20:22
cabbar taşdemir

cabbar taşdemir

Mekanları cennet olsun bütün yakınlarımızın. Eninde sonunda bizimde gideceğimiz ebedi evimiz orası olacak. Orda ki evlerimizde cephe sorunu yok. Komşu sorunu yok. Büyük yada küçük oda sorunu yok. Herşey ama herşey eşit.

2022:10:08 08:54:45
YUSUF YENAL ÖZTÜRK

YUSUF YENAL ÖZTÜRK

Arefe ve bayram günlerinde park yeri sorunu var

2023:06:27 16:42:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Adana Yüreğir 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı