Gulf Oil-seztaş Petrol

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Gulf Oil-Seztaş Petrol Bolu

Gulf Oil-Seztaş Petrol, Bolu şehrinde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonudur. 1995 yılında kurulan işletme, yıllardır müşterilerine kaliteli akaryakıt ve benzin hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Gulf Oil-Seztaş Petrol, Bolu'da hizmet vermeye başladığı günden beri müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Yılların verdiği deneyimle, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışını benimsemiştir.

Fiyat Politikası

Gulf Oil-Seztaş Petrol, rekabetçi fiyatlarla müşterilerine hizmet sunmaktadır. Kaliteli akaryakıtı uygun fiyatlarla sunarak müşterilerinin bütçelerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli akaryakıt ve benzin sunumu
  • Uygun fiyat politikası
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
Gulf Oil-Seztaş Petrol, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyatlarıyla tercih edilmesi gereken bir akaryakıt istasyonudur. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Gulf Oil-seztaş Petrol Yorumlar - 1

user231442

Bolu Gulf Oil-seztaş Petrol Benzin İstasyonu oldukça temiz ve düzenli bir istasyon. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Yakıt fiyatları da diğer istasyonlara göre oldukça makul. Araç bakımı ve temizliği konusunda da gayet titizler. Kesinlikle tercih edilebilecek bir istasyon.

2 Temmuz 2024
Emre ÜRETEN

Emre ÜRETEN

Buyur beklediğimize

2016:02:04 22:41:39
abdullah tuncer

abdullah tuncer

iyi

2018:12:19 14:56:44
Emrah Demirtas

Emrah Demirtas

Kotu

2017:12:15 11:29:59
Abdul Tunç

Abdul Tunç

2019:10:13 09:54:09
YAKUP KÜÇÜK

YAKUP KÜÇÜK

2023:07:20 16:50:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı