Esportes Fitness Club

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Esportes Fitness Club Bolu

Esportes Fitness Club, Bolu şehrinde spor yapmayı sevenler için mükemmel bir seçenektir. 2005 yılında kurulan spor merkezi, geniş ve modern tesisleri ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Esportes Fitness Club, Bolu'da spor ve fitness alanında hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelik: 150 TL
  • Yıllık üyelik: 1200 TL
  • Grup dersleri: 20 TL / ders

Önemli Özellikler

  • Geniş ve modern fitness ekipmanları
  • Profesyonel ve deneyimli antrenörler
  • Çeşitli grup dersleri ve aktiviteler
  • Sauna ve buhar odaları
Esportes Fitness Club, müşterilerine sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerine yardımcı olmak için kaliteli hizmetler sunmaktadır. Geniş tesisleri ve profesyonel ekibi ile spor yapmayı keyifli hale getirir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Esportes Fitness Club Yorumlar - 1

user231084

Bolu Esportes Fitness Club Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada hem fitness hem de grup dersleri için çok çeşitli imkanlar bulunuyor. Ayrıca temizlik ve hijyen konusunda da oldukça titizler. Personelin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipmanlara erişimde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir spor salonu.

1 Temmuz 2024
Isminaz Basar

Isminaz Basar

Güler yüzlü, yardımsever genç bir ekibi var. Sadece Türkiye'de kaldığımız süre içerisinde üç gün ihtiyacımız vardı. Paket almak zorunda bırakılmadık. Özellikle Ali beye teşekkür ederiz ve ihtiyaç olduğunda yine sizi tercih edecegimizden eminim.

2024:01:02 12:54:48
İskender Uzuner

İskender Uzuner

Ben gittiğim zaman çalışan bir hanımefendi gayet kibardı ama mekânı işleten ya da sahibi olan bir adam var ona dikkat edin. Bir gün kapanmasına yakın kısa süre egzersiz yapmaya geldiğimde kapıda galoşları giyerken başımda dikilip tamamen sen-benli bir samimiyetle "kapanmasına şu kadar var farkındasın di mi?" diyerek dışarı çıkmamı sağladı. Sonrasında da pandemi ile mekânların kapanmasıyla birlikte gidemediğim günlerin parası içeride kaldı. İletişim sıfır, kalite yerlerde. Böyle durumlarda benim gibi muamelelerle karşılaşabilirsiniz. Tavsiye etmem, daha kaliteli bir yer bulun bence.

2021:09:29 18:13:31
Ilknur Adiguzel

Ilknur Adiguzel

Dün çalışan bayan önce insanlarla nasıl konuşulması gerektiğini öğrenmeli azarlayarak konuşmak terslemek işletmeyi aşağıya çekmekten başka bir işe yaramiyor asla önermem daha üslubu düzgün insan ilişkileri sağlam yerler var Bolu'da

2022:05:27 13:54:51
Kerem Şişman

Kerem Şişman

İşini severek yapan insanların çalıştığı kaliteli bir işletme. Sahibi son derece güler yüzlü ve alanında uzman birisi. Bolu’da keyifle spor yapabileceğiniz bir adres. Kesinlikle tavsiye ederim. Eline emeğine sağlık Ulaş👏👏👏

2020:03:18 17:02:45
KADRAJ

KADRAJ

Berbat bir yer

2022:05:10 06:38:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 12:00–22:00
  • Salı 12:00–22:00
  • Çarşamba 12:00–22:00
  • Perşembe 12:00–22:00
  • Cuma 12:00–22:00
  • Cumartesi 12:00–21:00
  • Pazar Kapalı

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı