Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Ndesign Mobilya Bolu

Ndesign Mobilya Bolu, Bolu şehrinde bulunan bir mobilya mağazasıdır. 2005 yılında kurulan işletme, kaliteli ve şık mobilya tasarımları ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Ndesign Mobilya Bolu, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Tasarım ve kaliteye verdiği önemle kısa sürede Bolu'da tercih edilen bir marka haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Ndesign Mobilya Bolu, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır. Fiyat politikası müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak belirlenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli malzeme kullanımı
  • Özgün tasarımlar
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
Ndesign Mobilya Bolu, şık ve kaliteli mobilya arayan herkes için ideal bir tercihtir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, geniş ürün yelpazesi ve özgün tasarımları ile fark yaratmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Ndesign Mobilya Bolu Yorumlar - 1

user230783

Bolu Ndesign Mobilya mağazasından aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Hem ürün kalitesi hem de müşteri hizmetleri oldukça başarılıydı. Mağazada geniş bir ürün yelpazesi bulunması da tercih sebebimdi. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

1 Temmuz 2024
N Y

N Y

Ndesign internet sayfasından beğenerek sipariş verdim . Bolu şubesi sorumlusu Tuğba Hanım koltuk renk seçiminde ,kırlent seçiminde çok yardımcı oldu. Rahat ve sağlam . Güzel paketlenmiş olarak geldi. 8-9 günde hazırlandı. Çok teşekkür ederim.

2023:02:03 20:12:43
ahmet yaman

ahmet yaman

Boluya mobilya ve ev dekorasyonunda yeni bir soluk olmuş, iç hacmi, konsept oturma ve salon düzenlemeleri ile her zevke ve keyfe hitap eden ürün çeşitliliği var. Zamanla daha da iyi olacaklarını düşünüyorum, hizmet kalitesinden ve personel yaklaşımlarından memnun kaldım. Teşekkürler

2022:10:23 19:32:11
Olcay Gülyas

Olcay Gülyas

Bolunun en güzel en şık koleksiyona sahip mağazası, ifiyatlar kaliteye ve tasarıma göre gayet uygun

2023:06:22 21:45:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı