Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Sıla Peyzaj Bolu

Sıla Peyzaj, Bolu şehrinde peyzaj tasarımı ve uygulama hizmetleri sunan bir firma olarak 2010 yılında kurulmuştur. Müşterilerine yaratıcı ve estetik peyzaj çözümleri sunarak yaşam alanlarını daha güzel ve yaşanabilir hale getirmeyi hedeflemektedir.

Tarihçe

Sıla Peyzaj, kurulduğu günden bu yana birçok başarılı proje tamamlamış ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur. Deneyimli ve uzman kadrosuyla her projeye özgün ve kaliteli çözümler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Sıla Peyzaj, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Her bütçeye uygun çözümler sunarak müşterilerinin beklentilerini karşılamayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Yaratıcı ve estetik peyzaj tasarımları
  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Kaliteli ve uygun fiyatlı hizmetler
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Sıla Peyzaj, müşterilerine sadece peyzaj hizmeti sunmakla kalmayıp, onların yaşam alanlarını daha güzel ve keyifli hale getirmek için çalışmaktadır. Profesyonel yaklaşımı ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir firma olarak öne çıkmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Sıla Peyzaj Yorumlar - 1

user230753

Bolu Sıla Peyzaj Çiçekçi, harika bir çiçekçi! Çiçekler taptaze ve çok güzel. Personel de çok ilgili ve yardımsever. Her zaman tercih ettiğim bir çiçekçi. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Temmuz 2024
Mehmet Ay

Mehmet Ay

Temiz park sorunu yok güler yüz fiyatlar çok uygun herkese tavsiye ederim

2023:04:20 15:45:30
Kubra Durmus

Kubra Durmus

yaklaşık 1 hafta once gittiğimiz bir bitki dünyası desek yeridir kendi yuka salon bitkimizin toprak değişimi için gitmiştik aynı zamanda kuruyan limon ladıni ne de bakım yapıldı . bilgisine ve ilgisine çok çok teşekkir ederiz . gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceğinz bir nokta işlerinde başarılarının devamını dleriz

2022:11:30 11:10:35
Murat Yalçınkaya

Murat Yalçınkaya

Sertifikalı ürünlerin satıldığı güvenilir bir satıcı, gönül rahatlığıyla ziyaret edebilirsiniz. Güler yüzlü işletmeciliğiniz ve fidan dikimi konusunda çok yardımcı oldunuz için çok teşekkür ederim. Murat Beye ilgi ve alakasından dolayı ve en önemlisi beyefendiliğini çok takdir ediyorum. Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.

2022:12:19 08:52:59
Işıl Okumuş (Fenomengiller tv)

Işıl Okumuş (Fenomengiller tv)

İstediğim ürün dakikalar içinde kapımdaydı ilginiz, nezaketiniz ve kaliteli ürünleriniz için çok teşekkür ederim işlerinizde kolaylıklar bol kazançlar dilerim👏

2023:05:19 08:51:08
Zeynep Ayd8n

Zeynep Ayd8n

Tek kelimeyle harika bir yer, çeşit bakımından zengin en önemlisi de çalışanlar güler yüzlü tüm ihtiyaçlarınızı uygun fiyata temin edebilirsiniz. Ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim 😊

2022:12:06 12:03:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:00
  • Salı 08:00–19:00
  • Çarşamba 08:00–19:00
  • Perşembe 08:00–19:00
  • Cuma 08:00–19:00
  • Cumartesi 08:00–19:00
  • Pazar 08:00–19:00

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı