Z-k Mühendislik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Z-k Mühendislik - Bolu

Z-k Mühendislik, Bolu şehrinde faaliyet gösteren bir mühendislik firmasıdır. 2005 yılında kurulan firma, mühendislik alanında geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Firma, kurulduğu günden bu yana birçok başarılı proje tamamlamış ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur. Deneyimli kadrosu ve teknolojik alt yapısıyla sektörde öncü firmalardan biri olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

Z-k Mühendislik, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Proje bazlı veya saatlik ücretlendirme seçenekleri ile müşterilerine esneklik sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Teknolojik alt yapı
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
Z-k Mühendislik'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ve güvenilir hizmet anlayışı, rekabetçi fiyatlar, deneyimli kadro ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi firmamızı diğerlerinden farklı kılmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Z-k Mühendislik Yorumlar - 1

user230429

Bolu Z-k Mühendislik Elektrikçi hizmetlerinden çok memnun kaldım. Elektrik sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdular ve işlerini titizlikle yaptılar. Çalışanlar da oldukça profesyonel ve işlerinde uzmanlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Temmuz 2024
ibrahim ertem

ibrahim ertem

Kadro profesyonel... İşini layıkıyla yapan her zaman işinin arkasında duran önceliği kalite olan bir kurum... Kesinlikle güvenilir.

2022:11:22 10:01:05
Mehmet C. Egemen

Mehmet C. Egemen

Rezil olmak, kışın ortasında mağdur olmak için mutlaka buraya gidin. Evde iki tane bebek var dediğim için işlemleri 'hızlandırdılar', binanın ana hattını bağlamaları tam 13 gün sürdü. Aksa'dan randevu aldıklarını söylediler, Aksa'yı aradım, randevu alınmadığını öğrendim. Aradım, "Herkes sizden şikayetçi" dedim, telefona bakan 'hanımefendi' hizmet kalitelerine paralel olarak "Beğenmiyorlarsa gelmesinler." dedi. Tamı tamına 6 (ALTI) binaya bakıyorlarmış dediğine göre, gecikme sebebi buymuş. Güler misin ağlar mısın.

2018:07:13 15:52:00
Sabri Usta

Sabri Usta

Bolu nun en seçkin ve en prestijli firmalarında biri dir.çalışan ustalar ve müşterile iyi bilirler.

2023:07:04 08:27:34
Akcan motor kulübü Akcan motor kulübü

Akcan motor kulübü Akcan motor kulübü

İşin ehli çok sağlam bir firma gönül rahatlığıyla çalışa bilirsiniz

2022:12:26 07:26:04
mehmet tunçer

mehmet tunçer

Çok sistemsiz çalışıyorlar arayacaz deyip aramıyorlar. İşler erteleniyor. Hassas değiller

2020:07:24 05:19:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı