Öztürkler Oto Elektrik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Öztürkler Oto Elektrik Bolu

Öztürkler Oto Elektrik, Bolu şehrinde otomobil elektrik sistemleri üzerine hizmet veren bir işletmedir. 1995 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır sektörde deneyimli ve uzman kadrosuyla müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Öztürkler Oto Elektrik, kurulduğu günden bu yana sürekli olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Yılların verdiği tecrübe ve güvenle, otomobil elektrik sistemleri konusunda uzmanlaşmıştır.

Fiyat Politikası

Öztürkler Oto Elektrik, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Her müşteriye özel çözümler sunarak, bütçenize uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Hızlı ve güvenilir servis
  • Geniş ürün yelpazesi
Öztürkler Oto Elektrik'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Otomobil elektrik sistemleri konusunda sorunsuz hizmet almak istiyorsanız, Öztürkler Oto Elektrik'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Öztürkler Oto Elektrik Yorumlar - 1

user230152

Bolu Öztürkler Oto Elektrik gerçekten işini çok iyi yapan bir elektrikçi. Aracımda yaşadığım elektrik sorununu hızlı bir şekilde çözdüler ve çok memnun kaldım. İşlerini titizlikle yapan ve müşteri memnuniyetine önem veren bir firma. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Temmuz 2024
ali krmn

ali krmn

Güler yüzlü kaliteli hizmet fiyatlar gayet uygun Ümit usta çok yardımcı oldu tavsiye ediyorum.

2024:01:13 06:25:36
Akif Sınmaz

Akif Sınmaz

Akşam üzeri yola çıkarken aracın kısa farları söndü. Internetten burayı bulduktan sonra hemen dükkana gidip 10 dakikada sorunu çözdü. Allah razı olsun.

2023:12:04 16:12:54
serhat çaça

serhat çaça

Google araştırmam sonucunda ulaştığım Öztürk elektrikten Ümit usta müşteri memnuniyetini ilke edinmiş işinin ehli, güleryüzlü bir insan.En kısa ve öz biçimde arabanın başka yerlerini sökme gereği duymadan sorunumu hallettiği için kendisine teşekkür ederim

2023:10:31 10:49:24
Mukadder Dursun

Mukadder Dursun

Google dan bakıp ulaştığım Òztürkler Elektrik, yorumlar hemen karar vermemi sağladı. Gerçekten güvenilir ve kaliteli hizmet sağlanıyor. Teşekkürler Ümit bey.

2023:11:07 08:14:32
Ahmet mahmut Özmen

Ahmet mahmut Özmen

72 mutlu akü boluda en uyguna alabilirsiniz tavsiye ederim

2024:01:25 15:13:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı