Zafer Mühendislik Elektrik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Zafer Mühendislik Elektrik - Bolu

Zafer Mühendislik Elektrik, Bolu şehrinde elektrik mühendisliği alanında hizmet veren bir kuruluştur. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren firmamız, elektrik tesisatı kurulumu, bakımı ve onarımı konularında uzmanlaşmıştır.

Tarihçe

Zafer Mühendislik Elektrik, 2010 yılında kurulmuş olup, kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi çözümleri sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Firmamız, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Her bütçeye uygun çözümler sunarak müşterilerimizin beklentilerini karşılamayı amaçlıyoruz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Kaliteli malzeme kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri odaklı yaklaşım
Zafer Mühendislik Elektrik olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunmak ve kaliteli hizmet anlayışımızla fark yaratmak için çalışıyoruz. Bizi tercih ettiğinizde profesyonel bir hizmet alacağınızdan emin olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Zafer Mühendislik Elektrik Yorumlar - 1

user230043

Bolu Zafer Mühendislik Elektrik Elektrikçi işlerini titizlikle ve profesyonellikle yapan bir firma. Elektrik işlerim için kendilerinden destek aldım ve sonuçtan çok memnun kaldım. İşlerini zamanında ve düzgün bir şekilde tamamladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Haziran 2024
Barış Çeker

Barış Çeker

Elektrik malzemelerini buradan aldım. Aldığım malzemeler yapı marketlere göre daha uygun fiyatlara geldi. Avize çeşitleri de mevcut.

2024:01:23 20:49:31
Gizem Can

Gizem Can

Sunduğu ürünler ve hizmet kalitesiyle beni etkiledi. Satın aldığım avize, beklentilerimi karşılayacak şekilde tasarlanmış ve kaliteli malzemelerden üretilmişti. Avizeciden sipariş verdiğimde, ürünümü zamanında ve hasarsız bir şekilde teslim aldım. Ayrıca, çalışanlar güler yüzlü ve yardımseverdi, tüm sorularıma açıklayıcı cevaplar verdiler. Montaj süreci de sorunsuz ilerledi. Eğer kaliteli ve uygun fiyatlı bir avize arıyorsanız, bu avizeciyi düşünebilirsiniz.

2023:07:10 21:59:38
semih akgül

semih akgül

İşinde titiz olan bir firma. Çocuk odası için aldığımız aydınlatma çok güzel.Ben çok beğendim tavsiye ederim

2023:06:11 19:34:08
gulsen celıkcan

gulsen celıkcan

Güleryüz ve sizi memnuniyetle karşılayıp çözüm odaklı çalışan bir firma olan avizeler için çok teşekkürler. Evim için tüm eksiklikleri bulduğum çeşitlilikte sınır tanımayan bir firma Zafer Mühendislik.

2023:06:26 10:16:45
Remzi Şahin

Remzi Şahin

Avize ve elektrik malzemesinde şık ve çok çeşit in olduğu,fiyatlarının da Bolu'da en uygun olduğu bir işletme diyebilirim.Alisveriş ve montaj sürecinde müşteri memnuniyeti odaklı samimi güler yüzlü yaklaşımınız için teşekkür ederim.

2023:07:11 05:03:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–21:00
  • Salı 08:30–21:00
  • Çarşamba 08:30–21:00
  • Perşembe 08:30–21:00
  • Cuma 08:30–21:00
  • Cumartesi 08:30–21:00
  • Pazar Kapalı

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı